Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliwia

coś super na weselną zabawe

Polecane posty

Gość maliwia

Hej Planujemy coś wymyślić fajnego by zaskoczyć gości myśleliśmy o zaśpiewaniu fajnej piosenki mieliśmy tez ochotę przy tym coś wymyślić ale nie wypaliło bo przecież nie będę sie np. przebierać. Czy spotkaliście się z jakimiś fajnymi "akcentami" weselnymi by czymś wyróżnić swój ślub. Czy macie jakieś pomysły. pozdrawiam

Gość Wbrew przesądom.
Śpiewałam piosenkę na pierwszy taniec - w prezencie dla męża a on powiedział mi wiersz, który sam napisał :)

Gość Balony z helem
Jeśli się nie boisz, zainwestuj w balony z helem :) Podczas oczepin rozdaj je najbardziej postawnym męskim gościom i poproś, żeby zaśpiewali do mikrofonu piosenkę lub powiedzieli wiersz. Oczywiście po uprzednim zaczerpnięciu oddechu wraz z helem z balonika :)

Gość maliwia
hihi już sobie wyobraziłam ten smiech na sali - chodzi mi o hel Dzięki

Gość Tańczyliśmy walca angielskiego
:) Śpiewałam Małego Księcia :)

Gość Balony z helem zawsze działają
A śmiechu jest naprawdę sporo, bo tacy "rozrośnięci" panowie przekomicznie brzmią z tymi dziecięcymi głosikami :)

Gość maliwia
Wbrew przesądom. czy tanczylas spiewajac - pierwszy taniec? no właśnie nie bo to mój pierwszy taniec hihi dziękuję za odpowiedzi

Gość Koleżanka nie zrozumiała
czy udaje, że nie pojmuje?

Gość hkkkkkkkkk
mysmy mieli tez to z chelem i faceci i bylo przy tym strasznie duzo smiechu

Gość toklajja
mysmy mieli tez fajna zabawe a bylo to tak obydwoje z mezem siedzielismy na kzreslach on z porzodu a ja zanim z tylu orkiestra na zakryla kocem i tam na tym kocu byly dziurki na glwe mojego meza na moje rece i na rece mojego meza na ktore nalozyli buciki malego dziecka i to bylo male dziecko i to byla super zabawa np ja niewidzac musialam karmic rekami meza albo dawac mu jesc albo zapalic papieosa itp itd

Gość maliwia
troszkę sie zakręciłam już rozumiem :)

Gość barcelonka1
podczas pierwszego tanca goscie trzymali zimne ognie a my tanczylismy w dymie ktory snuł sie po ziemi i do tego sala ylo oswietlona profesjolanym swiatlem pod koniec pierwszego tanca wybchl baon a z niego wylecialy male baloniki przed 12 moja maz zaspiewal dla mnie piosenki dwie i zagral na pianinie o czym nie wiedzialam to yla niespodzianka i dla mnie i dla gosci a ten pierwszy taniec wygladal mniej wiecej jak taniec w chmurach cos takiego www.totonshow.pl

Gość Zamiast sztucznych ogni
które mogą być niebezpieczne, można wynająć "dymiarkę". Efekt będzie ten sam, lub lepszy. Do tego fajnie wyglądają bańki mydlane produkowane przez specjalne urządzenie.