Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MORDERCA33

Ciagle do mojego meza wydzwnia kolezanka z pracy

Polecane posty

zamieram tak zrobić wczoraj sie wylaczylam bomąz sie obudzil i niehccialm aby widzial ze na forum rozmawiam (z wiadomych wzgledow)Mma tak lojalne przyjaciolki ze stwierdzily ze pomogami pozatrowac jej rzycie i podzwonia ponekaja co o tym myslicie bo ja mam powoli metlik w glowie :(

Gość kgjdijfdf
Widocznie z nia spal skoro tak dzwoni pewnie mysli ze ma prawo , pomysl 33 nieodebrane rozmowy?

Gość teleexpres
zgadzam sie z tigra. pogon dziwke, bo te zarywajace cudzych mezow dziwki sa bezwzgledne wiec je tez trzeba tak traktowac. podejdz do niej , daj jej 100 zl i powiedz, ze ma spadac.

Gość co za głupoty
Zgłoś na policję nękanie. Być może sięodczepi. Ale tak naprawdę to Twój mąż powinien cośz tym zrobić - a że Ci nie powiedział, to zastanawiające. Poza tym obrzydzanie komuś życia to żenujące.

Gość o matko i corkooooo
pogon dziwke a z chlopem zrob porzadek - przywolaj do porzadku i zarzadaj, ze ma zdzira wiecej nie dzwonic albo odbierz jego komorke i powiedz, ze ma spadac na swoj krzywy ryj i odwalic sie od Twojej rodziny :-P walcz o swoje poki czas

Gość Ja bym nie wierzyla
mazowi ze to stara i gruba baba:-) ......skoro wydzwnia ...widac albo dal jej nadzieje, a mzoe bzylknal i olal komisyjnie....ja bym sie jemu przyjrzala ...nie jej....

Gość ja bym sie przyjrzala lasce
bo tez cos czuje ze nie taka gruba i brzydka a z nim zrobilabym porzadek - te medy zawsze zdradzaja i klamia

Gość jejka888
jeśli ona tak wydzwania, to na 100% też smsuje. Poczytaj sobie smski męża. I nie miej żadnych oporów. Wiem, co mówię.

Gość OJEJ//
jakie nekanie??? Ludzie, ona dzwoni do faceta i to od niego zalezy czy on z nia rozmawia czy nie. Nie róbcie z niego jakiegos niedojdy. Jesli tylko zechce to babę spławi . Jemu to widac nie przeszkadza. Za meża się weż kobieto...

Gość Takie tanie mendy
zawsze się znajdą by włazić z kopytami na krzywy ryj do cudzego życia, dlatego nie patyczkuj się tylko jemu w łeb a jej w mordę.

Gość pragmatyczna
A nie wpadł ci do głowy sposób kuturalniejszy i zdrowszy. Zadzwoń i powiedz że nie odpowiadają ci te telefony jako żonie. Nie rób z siebie prostaczki nasyłając bandę koleżanek skrzeczacych do słuchawki teksty roden spod budki z piwem. Trochę klasy to nie boli. Poza tym twój mąż to facet czy troki od kaleson, że sam nie potrafi tego załatwić? Jesteś jego mamusią czy partnerką. Z troski o Ciebie powinien to rozwiązać jednoznacznie.

To nie jest takie łatwe dzwonic sobie do zonatego kolegi z pracy. Ja mam w pracy wiekszosc kolegow, z ktorymi dobrze sie dogadujemy, zartujemy itp. w pracy, ale kiedy [bo zdarzaja sie takie sytuacje] dzwonie do nich na komorke [niekiedy przeciez odbieraja w domu] to rozmowa przybiera zupelnie inny ton i o to staraja sie oni i ja. Gdybym ja obojetnie z jakich przyczyn dzwonila do nic tak czesto, to albo by mi szybko pokazali moje miejsce, albo oznaczaloby to, ze mi n a to pozwalaja, a jesli tak, to zastanow sie dlaczego.

Wiesz?Moim zdaniem to nie jest normalne :( Zrób tak jak Ci radzą!Poczytaj smsy męża, posprawdzaj jego e-maile, archiwum na komunikatorach (o ile takie ma). Przyjrzyj się dobrze swojemu chłopu!Coś tu musi byc nie halo :( Albo faktycznie narobił jej jakis nadziei, albo bzyknął, a teraz olewa :( Odbierz jego komórkę jak ona będzie dzwoniła (jeżeli mąż Ci na to nie pozowli, to w tym momencie na bank ma cos na sumieniu) i powiedz lasce co myslisz o jej telefonach!Powiedz, że to jest chore, że tyle razy wydzwania do żonatego mężczyzny i że Ty sobie tego nie życzysz! No w każdym bądx razie ją pogoń, a z mężem poważnie porozmawiaj! Powodzenia!

Gość 11111111111111111
ja to bym chyba baczniej się przyjrzała mężowi a dopiero wzięła za babę