Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uważana za zwykłą dziwkę

Uważają mnie za zwykłą dziwkę

Polecane posty

Zakochałam się w pewnym facecie. Należymy do tej samej paczki znajomych, razem się bawimy, razem imprezujemy. Często po imprezie zaprasza mnie do siebie do domu, gdzie, jak można się domyślić, uprawiamy seks. I tu jest problem. Ja chodzę z nim do łóżka, bo się w nim zakochałam, zaś większość znajomych uważa mnie za zwykłą dziwkę. Dowiedziałam się o tym od koleżanki.

Gość phiphi
olej to.Koleżanka pewnie zazdrosna.Skoro Tobie odpowiada taki uklad to w czym masz problem?

wydrapie jej oczy

Miła zołza chce mi podebrac chłopaka

Gość a co uważasz się za niezwykłą
?

jestem z tej samej gliny co wszyscy

Gość a bierzesz za to kase
jak nie to spoko ;) baw sie dobrze gdyby to była forma Twojego zarobku to byłabyś dziwka a ta niech baby spadają;) Tak samo można powiedziec o zonie, która nie pracuje zawodowo, jest na utrzymaniu męza i tylko gotuje i sprząta i dzieci wychowuje;) to tez dziwka bo za utrzymanie daje męzowi dupy ;)

Najwazniejsze jak Ty sie z tym czujesz. Ty kochasz tego faceta, czy on Ciebie tez? Jesli tak, to zachowanie Twoich znajomych swaidczy o nich nienajlepiej. jesli Cie nie kocha, sama powinnas odpowiedziec sobie na pytanie jak sie z tym czujesz i czy taki uklad Ci odpowiada. I nie sugeruj sie zdaniem \' zyczliwych\' znajomych. Pozdrawiam

Wiem ,będe go łapała na dziecko

Gość Christi Himmelfahrt
Z Ciebie żadna tam dziwka nie jest przecież nie jest to twoja praca. Możesz się zapytać twego kochanka czy się zakochał w Tobie. Ja tak samo jak ty też się bawię w sexy na całego. Mam tylko kolegów i jedną przyjaciółkę nikt mnie nie nazwał dziwką. Też z tego powodu, że dobrze daję dupy.

Gość Prowokacja nieporwokacja
koleżanki bywaja złośliwe...często z zazdrości.. bo chciałby być na Twoim miejscu. Problemu nie ma, chybaże sama w to uwierzysz, że jest-to wtedy będzie. Na plotki jedna rada- w żadnym razie nie odkręcać, bo ci co nie wiedzieli to się dowiedzą, a Ci co plotkowali będą mieć satysfakcję, że strzał trafił celu i Ciebie to zabolało. Po prostu ignoruj je i jak ktoś 'życzliwy" Ci powie o tym , to spytaj czy te osoby nie mają własnego życia, że tak się Twoim interesują.

Gość Maksi-singiel
Taka już ludzka natura, że ludzie lubią gadać. Nie widzą swoich wad tylko oni są super. Duszą się w swoich związkach, ale jak ktoś się rozwiedzie żeby mieć spokój, bez wyzwisk i kłótni, to źle, bo niestandardowo. A tak naprawdę nie każdego stać na taką decyzję. Ale o czym mają gadać - o tym jak im źle? Lepiej komuś tyłek obsmarować. Skoro Tobie odpowiada taki związek to nie zwracaj uwagi na ludzi. Ludzie zawsze będą gadać. Jak się z kimś zwiążesz też będą gadać. Najwidoczniej Twoja osoba jest godna ich uwagi, bo kimś bez "jaj" nikt się nie zajmuje. Pozdrawiam

Gość trust
Uważana za zwykłą dziwkę--- nie masz się co dziwić! Skoro "uprawiacie seks" to znaczy, że jestes jego dziurą do penetracji. Sama tak o sobie napisałaś. Ale dawanie facetowi mozliwości kopulacji jako uprawa seksu to nic takiego złego. Jesteś po prostu darmową dziwką! To sie chwali! Popatrz ile facet zaoszczędzi......

Gość Maksi-singiel
Ciekawe że faceta nie uważają za kawał gnojka. Tylko zawsze kobietę. Trust a może fajniej by brzmiało, że to ona wykorzystuje jego i traktuje jak męską dziwkę. Facet nie potrafi się szanować. Zawsze wszyscy jadą po kobietach. Niech to się w końcu odwróci. Skoro ona jest dziwką (jak niektórzy tu piszą) to on prostą męską dziwką.

Gość ijhdfskfhdsjkf
dokladnie jesli ty jestes dziwka to on kurwiarzem i tyle !!

Gość raczej dziw karzem...

prawda taka, ze wiele kobiet idzie do łozka bo lubi sex bo facet jest a nie ze kochaja bo cos tam beda z tego miały azeby własie nie byc posadzone o sex mowia a bo ja sie w nim zakochałam;) a prawda taka, ze nie musza kochac:) aby isc na sex.

Gość jeśli kobieta uprawia
sex bez miłości to jest dziwką