Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulliveree

**GLODOWKA** Wyleczyla czy Zaszkodzila....opinie zwolennikow i przeciwnikow

Polecane posty

Gość Gulliveree

Wiem,ze jest juz temat o glodowce ,ale chce zalozyc osobny ,opierajacy sie tylko i wylacznie na dyskusji o efektach stosowania glodowki. Ponoc glodowka leczy prawie wszystkie choroby, wiec jestem ciekawa. PROSZE NIE PISAC O CUDOWNYM POZBYCIU SIE ZBEDNYCH KILOGRAMOW, bo to raczej oczywiste, chociaz domyslam sie,ze jest masa osob, ktora i tak po glodowce wrocila do poprzednich rozmiarow. Zakladam ten temat, poniewaz sa tutaj na kafe dwa obozy- zwolennikow i przeciwnikow. Kazdy ma swoje za i przeciw. Nie chce tej konfrontacji podejmowac na temacie glodowka, bo zakloce im spokoj. Piszcie prosze z czego was konkretnie glodowka wyleczyla lub nie . Nie traktujcie prosze tego tematu jako zlosliwosc z mojej strony a raczej ciekawosc. Moze rzeczywiscie sie myle, uwazajac ,ze jest to narazanie organizmu na oslabienie i ryzyko zalapania roznych infekcji, chorob w efekcie tego oslabienia. Przegladalam strony internetowe dotyczace tej metody leczenia, oczyszczania, chcialabym jednak poznac stan faktyczny poprzez Wasze opinie. Zwracam sie rowniez do osob, ktore stosowaly glodowke i nic z tego dobrego nie wyszlo. Prosze o opinie 🌻

Gość promyczek***
jesli zrobisz powiedzmy dwudniowa glodówke nie zaszkodzi ci.. oczysci oganizm... jednak jest pewne ale... organizm wowczas boi sie ze straci zbyt duzo wartosci odzywczych ktore sa u niego w organizmie i zacznie je magazynowac w postaci tłuszczu a zjedzony posilek po głodowce równiez zostanie zmagazynowany... rozmawialam o tym z lekarka... gdyz bardzo chcialam schudnac... czyli 2 dni ok wiecej nie jest ok... powiedziala mi jeszcze ze lepszym oczyszczeniem organizmu jest zjedzenie np w ciagu dnia tylko marchewki a np nastepnego tylko jablka... ale z tym tez nie przesadzac ... 2 dni wystarcza!!!

Gość Gulliveree
ok, czyli krotka tak, dluga nie, ale krotka ma na celu tylko oczyszczenie sie a dluga ponoc leczy organizm z chorob, wiec jestem ciekawa z jakich to chorob, ludzie sie wyleczyli.

Gość 098123098123
i tylko tyle na ten temat??????:/