Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atlas historyczny

Odejść od faceta z klasą

Polecane posty

Gość atlas historyczny

4 miesiące temu odkryłam, że mój facet, który zapewniał mnie o wielkiej miłości do mnie i z którym mieszkałam, oszukał mnie. Świntuszył ze swoją eks na gg, nocował u niej nie mówiąc mi o tym, zaliczył kilka imprez "w tajemnicy". Postanowiłam mu wybaczyć, ponieważ bardzo tego żałował i obiecywał poprawę. Zdawał się załamany na maksa. Teraz znów odkryłam, że nie gra ze mną fair. Wczoraj to odkryłam. On jeszcze nie wie, że ja wiem. Mieszkamy razem. Jak od niego odejść, żeby było dobrze? Może po prostu nie mówiąc mu o swoich planach spakować się i zostawić krótki liścić na komodzie "Jesteś dupkiem" ?? Co sądzicie?

Gość dokladnie tak
przegraleś drugą szansę, oo coś w tym stylu, niech skomli u twych stóp jak pies, bądź górą!

Gość tak właśnie
spakować i wyp**** na zbity pysk!!!

Gość jestes pewna
? nie tak latwo znalezc faceta z klasa

Gość phiphi
Ona chce odejśc z klasą,a facet nie jest z klasą,jak powyższy opis na to wskazuje.Facet z klasą takich rzeczy nie robi!! Nie ma już facetów z klasą!!!!:(((( Faceci z klasą wyginęli tak jak dinozaury!!!!

Gość najlepiej to
odejsc bez zadnej klasy tylko tak zeby mu poszlo w piety. Po co ma skomlec Tfuj ja to sie brzydze takim upodlonym stworzeniem . Udawaj ze jest wszystko w porzadku a w miedzyczasie znajdz sobie cos lepszego Potem po prostu wystarczy kopnac starego zmurszalego grzyba.

Gość wlwlwlwlwl
ten facet to dupa nie chlop... mnie wczoraj tez facet upokorzyl,ze nie moge dojsc do siebie... myslalam ze to facet z klasa,a okazalo sie ze dupek jakich malo... narazie odeszlam bez slowa...

Gość trzeba bylo powiedziec mu jedn
i to dosadnie

Gość lgbujgbk
Ja bym zostawiła liścik z z napisem " Zmarnowałes drugą , szansę na trzecią nie masz szans" z dopiesm PS. żałosny jestes

Gość atlas historyczny
Heh, więc jednak pozwoliłam sobie na mały wybuch złości wobec niego. Powiedziałam mu, że jest beznadziejny i że jednak się nie dogadamy ani dziś ani kiedykolwiek w przyszłości. Kaja mi się znów tak jak poprzednio, a w przerwach mówi mi, że wszyscy faceci tacy są hehehehe. Pewnie macie rację, że ciężko w tych czasach znaleźć kogoś konkretnego, jak to się mówi "z klasą". Ale lepiej być samemu niż z nałogowym łgarzem bez wyrzutów sumienia.

Gość rzucić chama
i niczego nie żałować :)

Gość atlas historyczny
Jestem pewna, że niczego nie będę żałowała :D

Gość atlas historyczny
Dziękuję :) Wiem, że nie wszyscy są tacy. Ale przyznaję, że ten mój gagatek jest mistrzem kamuflażu :D Jednego dnia pada do stóp, ryczy, marszczy czoło, obiecuje, że zrozumiał swój błąd i zależy mu na szczerości i zaufaniu, a drugiego dnia robi tak jak robił. Uknułam plan, że pomieszkam z nim do końca miesiąca, bo zapłaciłam za stancję, będę udawała, że wspaniałomyślnie mu wybaczyłam, a później zrobię angielskie wyjście bez wyjaśnienia. Muszę przecież mieć odrobinę satysfakcji, prawda? :)

Gość rrrrrrrrrybka
Ten facet nie wie co to klasa. Kobieto pakuj manatki i uciekaj. Żadna rozmowa nie pomoże. To prostak który Twoich słów i intencji nie zrozumie.

Gość atlas historyczny
Zdażało mi się w życiu zastanawiać nad tym jak różnie różni ludzie się rozstają. Jedni w przyjaźni, inni drą wszystko po połowie i jeszcze w łeb sobie dowalą. To co mnie spotkało to faktycznie żenada. Usłyszeć prosto w twarz na koniec, że z nim czy bez niego i tak będę zdradzana i oszukiwana. W rzeczywistości szkoda mi tego człowieka, bo z takim podejściem nigdy nie osiągnie szczęscia i spokoju... A może właśnie mu na tym zależy? Tylko ciekawe jakby akceptował takie występki u swojej partnerki. O mnie był chorobliwie zazdrosny. Gdyby nie moja siła i nieuleganie presji, ta historia mogłaby się skończyć dla mnie bardzo źle - zamknięta w domu, bez przyjaciół, pozbawiona prawa do robienia czegokolwiek bez niego. Strzeżcie się dziewczyny popaprańców :) Wracając do tematu... Klasę na koniec chyba warto mu jednak pokazać. Zrobię to jedynie dla siebie, bo on i tak uzna to za naiwność. Ale przynajmniej do końca życia nie będą mnie prześladowały wizje jak krzyczę na niego i okazuję ból. Pozdrawiam!