Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuityr

Czy perfumy mozna uzywac na ciuchy?

Polecane posty

Gość kjuityr

i pod pachy?

Gość kjuityr
a jesli uzywam dezodorantu pod pachy to moge uzyc tez jednoczesnie perfum?

pod pachy to perfumy raczej nie, do tego sluzy antyperspirant. Jezeli chodz o ubrania to zalezy na jakie, ja np. kiedys w pospiechu psiknelam sobie na biala bluzke i na sweter i powstaly mi zolte plamy,ale daly sie sprac. Dlatego raczej unikam psiakania perfum na ciuchy

Właściwie możesz wszystko, ale perfumy w połączeniu z antyperspirantem, pod pachą ani nie tworzą zgranego duetu, ani też właściwie nic nie dają. Perfumy powinno sie stosować za uszami, na szyi, miedzy piersiami, na nadgarstkach i na przedramieniu(można też latem pod kolanami)-wszedzie tam, gdzie krew szybciej krąży. No i niekoniecznie wszystkie miejsca naraz;)Pod pachami moim zdaniem zdecydowanie nie.

Gość lubie mile zapachy
Ja perfumuję odzież,nawet lekko spryskuje majteczki,ale trzeba uwazac jakie tkaniny sie pryska,bo jak ktoras juz wspomniała mozna sobie plamke zrobic.A co do perfumowania pach:-) to usmiac sie mozna,ze komus taki pomysł przyszedł do głowy :-) do pach słuza dezodoranty perfumowane lub jak ktos uzywa to antypespiranty.

Gość lkaaaaaaaaaaaaaaa
''do pach słuza dezodoranty perfumowane''??? czyli dezodorant perfumowany pod pachy, a ponadto perfumy na inne miejsca? zapachy sie nie pogryza?

ilkaaaaaaaa dziecko ile ty masz lat? jak uzywasz perfum to dezodorant lub antyperspirant powinien byc w tej samej linii lub bezzapachowy. w innym wypadku bedziesz pachniala jak odswiezacz powietrza :)

zapachy antyperspirantów nie są aż tak mocne, żeby \"gyzły\"sie z zapachem perfum, jak sie używa jakiegoś lekkiego, kwiatowego antyperspirantu, to spokojnie mozna użyć każdych perfum...Fajnie jest mieć całą serię z danego zapachu(perfumy, antyperspirant, żel pod prysznic, balsam do ciała i mgiełkę do włosów) ale skompletowanie takiego zestawu np. Angel Thierry Mugler\'a kosztowałoby fortunę...Same perfumy to kwota około 350 zł...

Gość gość15
Ja czasem używam na ubranie - wyłącznie po lewej stronie, na grubszą tkaninę.