Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choooraa

ile trwa grypa zalodkowo jelitowa? ile trwa?

Polecane posty

Gość Cierpiące
Ja i moja narzeczona zdychamy już 4 dni. Pierwszego dnia była biegunka, drugiego zatwardzenie i ja wymiotowałam całą noc jak kot, pod takim ciśnieniem,że aż nosem wylatywało i się dusiłam, trzeciego dnia też same wymioty, ale już delikatniejsze, czwartego dnia czyli dziś wymiotuję na przemian z wydalaniem, nie wychodzę z łazienki, mam dreszcze i zaleaają mnie zimne poty jak tylko się wypróżniam, bo neipokojące jest to,że nie mam już czym,wylatuje z emnie już sama woda, bez niczego, w ilości półlitrowego wiadra ,co mniej więcej 6 do max 10 minut. Sylwia natomiast nie może ani się wypróżnić ,ani tez nie wymiotuje. Niech ktoś napisze co można zrobić, bo bierzemy leki od pierwszego dnia i nic nie pomaga, zero różnicy, nawet na sekundę. Ktoś z was napisał,że to może trwać do 3 tygodni, przeraziło mnie to.

Gość gość
Trwa ok tygodnia. mozna jesc bulki chrupki marchwianke zupe warzywna z duza iloscia marchwi banany jagody ryz kanapki z chuda wedlina

Gość gość
U mnie 14 dni Ps mogłem jeść paluszki i pić kole i wodę

Gość gość
Ja przechodziłam jelitówki trzy raz w życiu, w tym dwie trwały trzy dni a jedna prawie tydzień. Wszystkie miały tradycyjny przebieg i na całe szczęście obyło się bez wysokiej temperatury. Starałam się nawadniać organizm i korzystałam z elektrolitów. Ważne było również systematyczne branie probiotyku enetero acidolac, który unormował pracę jelit i zasiedlił dobre bakterie. Jedyny plus z jelitówek, że człowiek zleci dwa kilo z wagi. Niestety po tygodni kilogramy znowu wróciły.

Gość gość
Ja sie mecze juz 5 dzień, najpierw mnie zaczeła głowa bolec, potem goraczka skakała. Dopiero w czwartym dniu wystapiła biegunka, temperatura jest teraz cały czas 37.8 stopni na termometrze. Nic nie moge zjesc, mam jadłowstręt. Biore acidolac i elektrolity. Ile jeszcze , jestem juz słaba.