Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njadpnvdeavfdavafdv

Nie wiem co to

Polecane posty

Gość njadpnvdeavfdavafdv

Rano obudzilam się z bólem brzucha.Dzisiaj jest termin miesiączki.Troche ze mnie wyleciało lekko rózowej wydzieliny i do tej pory nic sie nie dzieje.Nie ma żadnej krwi.Brzuch mnie wcale nie boli...Nidgy tak nie mialam.Troche się zaniepokoilam tym,więc pytam czy któraś tak miala i czy to normalne .Teraz zauważyłam,że ten rózowy sluz jesst pomieszany z białym i jest dość gęsty

Gość njadpnvdeavfdavafdv
up

Gość njadpnvdeavfdavafdv
up up up up up up up up

jesli doszlo do barabara..to moze to ciaza? A moze @ sie spozni...poczekaj.

Gość qwertyu
A ty jesteś w ciąży??

Gość njadpnvdeavfdavafdv
nie wiem...wydaje mi się,że nie.Owszem był seks,ale w dni niepłodne i przerywaniec,ale już sama zgłupiałam.W końcu w ciąze nie jest tak łatwo zajść...Kompletna dezorentacja

Gość njadpnvdeavfdavafdv
na tamtym forum nic mi nie odpowiedziano

No nie wiem jak to jest z Tobą... Bo mogę wywnioskować że okres masz jak w zegarku co do godz. (nie jest to ironia, moja koleżanka tak ma). Mimo wszystko jednak powinnaś trochę się opanować i poczekać... Czasami okres może zacząć się od plamienia... Wiesz za to wszystko odpowiedzialne są hormony a one potrafią zaszaleć u każdej :)..

Gość njadpnvdeavfdavafdv
Kurcze,ale nigdy tak nie było

ja tez sadze ze jesli sama wykluczasz mozliowsc ciazy to nie ma co panikowac.Dzien przesuniecia to jak moj ginek mowi zadna roznica.O nieregularnosci cyklow mozna mowic ja raz sa 26 a raz 32 dniowe i wieksze roznice. Tak ze dokladnie-poczekaj a napewno wszystko bedzie ok.Samo to ze sie zdenerwowalas to juz sytuacja stresowa i organizm sam wariuje:)

Gość qwertyu
Wiesz tak bywa. Poczekaj pewno okres przyjdzie. Nawet jeżeli tak nigdy nie miałaś to nie znaczy że nie może się nic zmienić. Ludzki organizm to nie jest maszyna która zawsze działa tak samo. Cierpliwości -poczekaj. Będzie ok.

Gość njadpnvdeavfdavafdv
Chociaż nie wiem..Ostatnio jestem cały czas zmęczona,senna,kręci mi się w głowie.Poza ty nic..tylko te dziwne jak nigdy dotąd plamienia

wiesz u mnie też było ok.. a później coś się zmieniło.. przytyłam 20 kg, okres mi się zatrzymał, na 3 miesiące a potem okazało się że mam PCOS A na okres może wpłynąć to, że się np. trochę denerwowałaś ostatnio, albo podniósł się poziom prolaktyny, co też jest normalne, bo to ona zmienia się w zależności od naszego humoru itp. Poczekaj do jutra.. coś powinno się wyklarować a jak czekać nie chcesz to zrób test albo idź do lekarza... po co się denerwować...

Gość tugtuthuht
mialam cos takiego ale z bolem brzucha przez trzy dni i zadnej miesiaczki nie bylo 'az nagle sie pojawila to wiosna

Gość njadpnvdeavfdavafdv
ok.Dzieki za wsparcie.Aż tak bardzo sie ty nie denerwuje.Czasami zadarzały mi się nieregularne cykle,ale nigdy,przenigdy nie było plamień.Cóż..może to wiosna,pogoda...nie wiem.Ale mam nadzieję,że to jednak jeszcze nie ciąża