Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita27

potrzebuje pinie namiary na usg trojwymiarowe we wroclawiu

Polecane posty

witam dziewczyny. prosze jesli mozecie to dajcie mi numer tel do dobrego lekarza ktory wykonuje usg 4d trojwymiarowe we wrocku. szukalam w necie ale nic konkretnego nie moge znalezc. z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość Paris26
Kolezanka robiła takie usg, jak sie z nia skontakyuje to dam ci namiary.

Na Joanitów 10/12 chyba taki numer robi ale tel. mam w starym notesie także jak będe w domu to moge podac ale to bedzie dopiero wieczorem.Pozdrawiam.

Chodziło mi że numer ulicy jest chyba taki joanitów napewno.A nie ze taki numer robi smiesznie to wyszło:))))

dzieki.mam jeszcze prosbe -jesli wiecie to napiszcie odrazu ile sobie zyczy lekarz za zrobienie takowego usg. bo znalazlam lekarza ktory wola sobie 200 zl a tyle to dla mnie za duzo troszeczke bo jeszcze musze liczyc koszty podrozy.

Nie pamietam juz zbytnio ale płaciłam ok100 zł +chyba 10 za nagranie na płytę ale to było w 2005 r.Nie wiem czy ceny nie poszły do góry od tamtej pory.

dzieki dziewczyny ,juz znalazlam sama w MEDICONCEPT,tam mi najbardziej odpowiada bo maja szybkie terminy a u innych trzeba czekac az do maja. a moze ktoras tam wykonywala usg i moze cos powiedziec na ten temat.??