Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evvelineczka

Co sądzicie o firmie Vidal Sassoon?? 2

Polecane posty

Witajcie moje drogie koleżanki!! Pytanie jak w temacie :) Czy jesteście zadowolone z produktów tej firmy?? Jakie urządzenia używacie tej marki?? Piszcie!!! Przeniosłam temat z zakupów, bo chyba tam mi nikt nie odpowie :(

Ja mam prostownice i jestem zadowolona, moja bratowa tez ma prostownice z vidal sasoon jeszcze dluzej niz ja i tez jest zadowolona, innych produktow nie uzywalam....

Och dzięki Ci kobieto za odpowiedź:) a możesz napisać coś więcej jaka ta prostwonica czy ceramiczna, albo może podaj jej model

oczywiscie ceramiczna, moge sobie sama ustalic temperature bo ma az 25-stopniowy podzial a nagrzewa sie do 200 stopni, kupilam ja w jakims supermarkecie za 99zl model VS5316E Mojej bratowej chyba byla drozsze ale nie wiem... A i ma jeszcze wlacznik i wylacznik wiec nie trzeba z gniazdka wyciagac.. Ale z innych firm ceramiczne zaczynaja sie cos ok od 40zl

jak kupowalam ta prostownice to Pani w sklepie powiedziala mi ze one sa nawet lepsze niz jakies philipsy i inne bo to jest firma ktora tylko dla fryzjerstwa robi, urzadzenia i inne 2 taka firma co znam i tez jest dobra to babylis jakos tak nie wiem czy dobrze nazwe zapisalam...

Ja również mam prostownice tej firmy i jestem z niej b.zadowolona :)