Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

po jakim czasie ginekolog wykryje ciaze!pomocy!

Polecane posty

Gość gosia 100

mam pytanko!!po jakim czsie ginekolog moze wykryc ciaze?????????czy jesli minelo juz 7 tygodni od ostatniego stosunku to juz wykryje??????prosze o odpowiedz!

Gość JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak jesteś w ciązy to na 100% tak, a co się stało?

Gość Marta1983
Już 4 tydzień potrafi zobaczyć:)

Gość gosia 100
chodzi mi o badanie ginekologiczne!!!!!!czy jak dzisiaj pojde do pani ginekolog to juz moze wykryc ciaze??????/ juz minelo 7 tygodni od stosunku jakos starsznie panikuje!!!!mialam juz dwie miesiaczki i biore tabletki dwa tygodnire temu robilam test krwi.....wyszedl wedlug kolezanki ponizej 1 a mi cos siew glowie ubzduralo ze tam bylo cos innego.chyba mam przewidzenia...bo ran wydaje ,mi sie ze tam bylo ponizej 1 a raz sie boje ze nie....wynik juz wyrzucilam.nawet ten wynik pokazalam lekarzowi a o nic na to...nic nie powiedzial.jakby cos bylo to by mi chyba by powiedzial??????jak myslicie????///a on jescze dal mi plastry antykoncepcyjne do stosoawania,bo musze zrezygnowac z tabletek bo mam powiekszone proby watrobowe. i dlatego chce dzis pojszc do pani ginekolog... minelo juz 7 tygodni....

Gość Weronika1987
Gosia nie szalej, bierzesz tabsy, dostajesz krwawienie z odstawienia, test z krwi niegatywny, po 7 tygodniach wszystko byłoby jasne! uspokój sie troszkę, bo szkoda nerwów, choć kiedyś miałam podobnie;) pozdrawiam

dziewczyno nie szalej!!! a przepraszam u jakiego lekarza byłaś te wyniki pokazać??? i jaki ci te plastry przepisał, skoro dopiero chcesz iść do gina? nie za bardzo rozumiem :( nie schizuj! przecież beta wyszła ujemna więc o co ci chodzi???jak na mój gust to szkoda nerwów i wogóle. przestań się tym martwić a jak nie potrafisz to może z seksu zrezygnuj? bo po co całe życie się martwić zwłaszcza jakimiś wyimaginowanymi problemami .:/

Gość paninnnn
ja też doradzam psychiatrę. ale dobrego!

gosia chyba z tobą coś nie tak... jak bierzesz tabletki czy tam plastry to jakim cudem masz być w ciąży? ;/;/ weź lepiej nie idz do ginka bo cię wyśmieje.