Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzonaaaaaa

Czy wam też zdarza się coś dziwnego powiedziec, gdy jesteście zamyslone?

Polecane posty

Gość zawstydzonaaaaaa

Powiedziec coś totalnie bez sensu? Bo ja przed chwilą przed chwilą poszłam do Alberta, no i stojąc w kolejce przy tej taśmie na którą sie daje towar zamyśliłam się, przypomniałam sobie pewną sytuacje, która była kiedyś, że mój kolega z liceum Andrzej wepchnął chusteczke do nosa(czystą) takiemu niskiemu gostkowi do buzi, no i rozśmieszyło mnie to wspomnienie, i nie dość, że byłam roześmiana ze własnych myśli, to jeszcze wyrwało mi się "Andrzej, mogłeś na nią nacharac!"... To wszystko przy kupie ludzi jacy stali ze mna w kolejce, wszyscy się na mnie zaczeli patrzeć jak na jakąs psychopatkę, niektórzy troche zachichotali, niektórzy się zdziwili, ale wstyd 😠 Chyba nie wyjde już dziś z domu :-o A wam zdarzyło sie kiedyś coś podobnego?

Gość ojoj/
to potwierdza teze że kilka procent ludzi ma zaburzenia psychiczne...:) ale chyba nie jest tak zle.

Gość agent 009
z tym lodem to bylo dobre;))

Gość siedziałam w pracy
i myślałam o walentynkach, miałam do wyboru kilka kartek i zastanawiałam się, która najlepsza. zadzwonił telefon, a ja do słuchwaki zamiast "firma x, słucham" powiedziałam "kocham cie". facet mi na to "to ja się bardzo cieszę" :-D

wypisywalam klientowi fakturke.. nagle zadzwonil telefon odbieram i pewnie do sluchawki : " poprosze o numer nip \" :D

Gość synteza i analiza
Odebrałam w domu o 21 telefon mówiąc: słucham, firma x.

Gość zaakochana baardzo
w pracy byłam tak zamyślona, miałam jakiś cieżki dzień. Dzwoni telefon i jakiś facet prosi mnie o sprawdzenie czy została przesyłka wysłana do Klienta. Nie umiałam w pośpiechu znaleźć tego Klienta, to mówie, poproszę Pana teleon to odzwonie... w odpowiedzi słysze.. to ja Rafał z pokoju obok. :/

Gość lulek
no a ja kieyds odbieram telefon i zamiast słucham to super..

Gość grgre
ja dzis tak mialamale pisalam z kolega na gadu i sie cos tam pyta a co ?? i sie zamyslilam i mu odruchowo odpisalam a jajco :)

Gość ania---
A ja bardzo często zamiast dzień dobry mówię do wchodzącej osoby dziękuję. A raz po nocnej imprezie, do sprzątaczki, która rano p rzyszła posprzątać, mówię dobry wieczór:o Mój facet ostatnio rozmawiał z poważnym klientem i na koniec do niego : PA! :D

Gość dzień dobry BARDZO

Wiec i ja sie wpisze: Wiec tak... Po zdjeciu podkolanowek zostaly mi dwie,czerwone krechy jakbym sie nozem zadzgala.No i mowie do mamy,ze mam takie kreski i zamiast powiedziec,jakby ktos mnie zadzgal to powiedzialam:ZERZNAL heh Wpisujcie ludziska,co wam tez sie glupiego przytrafilo :)

Gość to się zdarza
niestety