Gość Rubinka Napisano Czerwiec 30, 2019 Olejek makadamia albo kokosowy, mocznik, witaminę E, aloes, nie pamiętam co tam jeszcze, ale jest to skład mocno nawilżający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małpeczka Napisano Czerwiec 30, 2019 Z olejkiem makadamia kupiłam skarpetki sholla bardzo dobrze nawilżają, wystarczy założyć na 20 minut-pełen relaks, a stopy gładziutkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esterka Napisano Czerwiec 30, 2019 I nawilżają tak samo dobrze jak krem? żaden płyn się nie wylewa? Bardzo drogie? Zaciekawiłaś mnie bo nie lubię kremów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maltka Napisano Lipiec 14, 2019 Te skarpetki są naprawdę fajne, dobrze nawilżają, łatwe w użyciu, kupiłam w drogerii. Też byłam zdziwiona, że będę potrafiły nawilżyć tak dobrze jak krem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores30 0 Napisano Lipiec 15, 2019 U mnie również skarpetki s Scholla się sprawdziły. Bardzo latwe w aplikacji, po 20 min. zmywam ciepłą wodą. Stopy mam nawilżone, pięty bez peknięć. domoe spa na prawde bardzo przyjemna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gagga Napisano Lipiec 30, 2019 Najfajniejsze jest w nich to, że efekt widać natychmiast i że jest taki przyjemny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klonnowa Napisano Grudzień 16, 2019 Zróbcie sobie zabieg calluspeeling mavex u kosmetyczki, calutki twardy i zrogowaciały naskórek jest zdjęty. Na prawdę warto no i efekt jest na długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klonnowa Napisano Grudzień 16, 2019 Zróbcie sobie zabieg calluspeeling mavex u kosmetyczki, calutki twardy i zrogowaciały naskórek jest zdjęty. Na prawdę warto no i efekt jest na długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rkingar 1 Napisano Sierpień 31, 2021 Wizyta u podologa jest niezbędna!!!!! Ja przez niewłaściwa pielęgnację domową i buty nabawiłam się odcisków i modzeli z którymi walczyłam dłuuuuugo. Skorzystałam z usług u Pani Agnieszki Głuszczak, która wyprowadziła moje stopy i to dzięki niej są w świetnym stanie!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach