Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Super_laska

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Super_laska

Jestem sexocholikiem!!!!! Nie umiem sobie z tym poradzić!!!! Mam chłopaka i kochanka!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciągle myśle o seksie!!!! Uprawiem seks grupowy!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wal do torunia

Gość bli ble blu
To fajnie :) Mnie nie stac na takie cos... Wykorzystuje seksualnie mojego faceta i nie przyjmuje od niego odmowy...

Gość Sex_Karolinka
jestem też dziwkom

Gość rok 2015 - PIS RZADZI Z LPR
daj telefon !

Gość Sex_Karolinka
nie moge bo mam sponsora ale moge ci dać gg

szkoda że masz sponsora.

i chcesz pomocy i lubisz pieniądze z tego widać. Ciężko zrezygnować z dwóch rzeczy...

Gość Super_laska
sponsor to mój chłopak a z kochankiem...zrywam z nim

Gość mnie bardzo kreci
nie bardzo rozumiem to zdanie tyyulowe:"jestem dziwkom"-ale dokoncz-mamy zgadywac?ok! jestes:dziwkom wdzieczny? moze:jestes dziwkom posluszny? moze:jestes dziwkom dluzny kase? a juz mi sie nie chce zgadywac...napisz sam o co chodzi?

Gość mnie bardzo kreci
fajny pseudonim:"rok 2015 PIS rzadzi z LPRem-szkoda ze sobie cwoku nie zdajesz sprawy z tego ze to wlasnie PIS chce dla ciebie dobrze.Idz do komuchow albo Syna Stolarza i Prostej Kobiety-oni zalatwia Ciebie na amen a dla siebie ich wlasne nowe firmy(bo juz jedne maja).To jest doprawdy zastanawiajace,ze niektorzy gryza reke kyora chce dla nich dobrze a caluja bucior ktory ich kopie po zadzie...

Idz się wypałuj synu/ córo zasiłkowca. Ja nic nie chcę od nikogo, niech tylko skończą mnie okradać z moich ciężko wypracowanych pieniędzy. Te sku**syny z pis i lpr to więksi złodzieje niż cały kler z sld i cały aparatem komunistycznym wzięty. Co niby dobrego zrobili ?? Rozdają obibokom zasiłki, dotacje, podnoszą podatki itd. Obudź się i rozejrzyj. W tym kraju to MY jak małe wszy jesteśmy dla tych pijawek a nie odwrotnie, ciągną ile mogą. Widąc jesteś tak zaślepiona że nic niewidzisz. Zacietrzewione kurduple w koalicji z romanem (synem "profesora " od obralenia teorii ewolucji) i mulatem andrzejem. Szkoda słów na tępote.

Beret na dekiel i wypi*dalaj do Torunia.

Ja pomaga dopiero po obejrzeniu zdjęć, no ewentualnie video... no ewentualnie prosze do mnie i to udowodnic :P

Rok 2015- ty jestes jakis nawiedzony!!!Na ertycznym topicu piszesz takie androny......Uspokoj sie i pomysl o boskich pieszczotach z fajna laska.Zaraz zrobi ci sie lepiej!!!

Gość Super_laska
Jestem dziwką.Utrzymuje mnie sponsor.Oddaje mu się kiedy tylko chce.Ja na sex zawsze mam ochote!!!!!!!!!! POMÓŻCIE MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE JEST NORMALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Super_laska
Ostatnio Jebał mnie Osama Billaden i było bardzo fajnie