Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzii

Najlepszy ginekolog w Lublinie

Polecane posty

Gość Suzii

dziewczyny poszukuję dobrego gin w Lublinie. Jest po ciąży pozamacucznej. Poszukuję solidnego fachowca z tej dziedziny medycyny. Moze jest jakiś godny polecenia z Polikliniki. Proszę wpiszcie swoje opinie.

Gość Suzii
Wróbel, Skorupski czy Tomaszewski? A moze żaden z nich i jakiś inny? Dziewczyny proszę, jeśli macie jakieś opinie o gin w L, dajcie znać.

Gość aga1506....
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 mam nadzieję że dobrze wkleiłam i admin znowu nie saksuje...........( jeśli będziesz miała problem z otwarciem to link konczy sie na 18090.Pzdr :)

Gość Suzii
Dzięki, już to czytałam, ale tam są głównie informacje o prywatnych, a ja poszukuję informacji o tych gin, którzy pracują na Jaczewskiego. Własnie sie tam wybieram, ale nie wiem, którego mam wybrać.

Gość Suzii
Nie ma tu dziewczyn z Lublina?

Gość W Lublinie
to dobry jest Czekierdowski Artur.

Gość upułupu
ja slyszalam ze on najlepiej czyta usg

Gość W Lublinie
USG super czyta, byłam u Kwaśniewskiej to powiedziała, że dziecko ma downa , wiecie ile wypłakałam? :( Wstrętna baba bez wyczucia, dziecko jest zdrowe.

Gość Suzii
Czekierdowski? A gzdie on przyjmuje? Prywatnie czy na Jaczewskiego?

Gość polecam dra Wójcika
przyjmuje w poliklinice przy ul.Jaczewskiego (stamtad jeszcze ponoc dr A. Smaga jest w porzadku).

Gość Suzii
Dzięki Zapisałam się już do dr Skorupskiego na wizytę. Właśnie w poliklinice. Ale nie wiem jaki on jest. tzn, czy chętnie odpowiada na pytania, czy jest delikatny i czy wogóle interesują go pacjentki, a właściwie ich problemy zdrowotne. Znacie go może. Jakie macie o nim zdanie? Chyba jest dosć oblegany, bo najblizszy termin wizyty, to koniec maja.

Gość Brrryka
W poliklinice na Jaczewskiego czekałam 2 miesiące na wizyte, u Tomaszewskiego-więc takie chyba są kolejki. Teraz chodze priv raz do roku bo kiedyś była taka sytuacja ze było zastępstwo-no i co...... wole trzymać sie jednego.