amelusia 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 Witam. Powiedzcie mi po ilu dniach od owulacji zrobić badanie z krwi Bthcg aby wyszedł wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 14, 2007 14 dni od stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 Owulacje miałam w okolicy 31,1,2 bo 3 kwietnia miałam już pęknięty pęcherzyk.W te dni był również stosunek. Zrobiłam BTHCG 12 kwietnia i wyszedł negatywny- czy to oznacza że ciąża nie możliwa? A jeszcze dodatm, że do dnia 7 kwietnia zażywałam luteinę i zawsze po odstawieniu do trzech dni dostawałam okres A teraz ani okresu i negatywny wynik? Jak to rozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 powtórz test jak chcesz byc pewna. i zabezpieczaj sie w dni płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 amelusia________rozumiem,ze staracie sie o dzidziusia i dlatego za taka necierpliwoscia czekasz na ten wynik, beta niby juz powina pokazac hcg, ale poczekaj jeszcze bo to wczesnie i moze jeszcze pare dni i jak@ nie przyjdzie to musisz powtorzyc badania, z reszta i tak nic poza cekaniem ci nie pozostalo, jesli mowisz, ze pecherzyk pekl, to chyba mialas monitoring, czyli jakies torbiele luteinowe odpadaj jesli chodzi o przesuniecie @, nic,poczekaj moja droga..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 Malolepsza- jak fajnie że rozumiesz. Staramy się o dziecko i miałam w tym miesiącu monitoring cyklu i dlatego jestem pewna że miałam owulację i pęcherzyk pękł. Jestem juz trzy miesiące na Bromergonie i luteinie- bo mam wysoką prolaktynę. Dlatego czekam z niecierpliwością na wynik- ale zdaje mi się że beta już 12 powinna być dodatnia. Tak jak napisałam że po odstawieniu luteiny zawsze miałam na trzeci dzień miesiączkę a tu już idzie ósmy a ja nie dostałam jeszcze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 oj a ja myslałam że nie starasz sie o dzidzie. moj błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach