Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

krem matujący

Polecane posty

Gość lena 1985

mozecie mi polecic jakis dobry krem matujący, najlepiej nie za drogi ...bo moja twarz zaczyna przypominac żarówke zwłaszcza w słoncu...

ja uzywalam krem Garniera z serii Czysta skora .. nie jest drogi a jest naprawde dobry ... tylko ze co pomagalo mi wcale nie znaczy ze pomoze tobie ... wiesz nie kazdy ma taka sama cere ... ale slyszalam ze Clearskin tez ma dobry krem

Gość każdy krem matujący
wysusza skórę wiec na noc należy używać jakiegoś bardzo mocno regenerującego kremu nawilżająco-odżywczego

Gość boskie buenos
Perfekta jest niezła, ale na opakowaniu jest napisane ,że dla kobiet od 35 lat.Ja używam nivea visage matujący,nie jest zły ale bez rewelacji,na pewno Perfekta lepszy.

Gość każdy krem matujący
z Perfecty są dwa kremy matujące jeden własnie dla kobiet po 35 roku życia, a drugi bez ograniczenia wiekowego opakowania mają takie same więc trzeba przeczytać tylko, który jest który;)

Mogę polecić Soraya Witaminowa Terapia matująco-nawilżający na dzień (za 15,20), jest fajny ale używam go tylko na jakieś wyjście wieczorkiem na randke ;) czy ze znajomymi, a na codzień to długofalowo lepsze efekty daje nawilżanie. Dobrze nawilżona skóra nie produkuje tyle sebum.

Gość lena 1985
dzieki za rady. tylko ja juz próbowałam nawilżać i natłuszczać bo myslałam zę w ten sposób odzwyczaje skóre od tego że ona sama produkuje tłuszcza, ale bez efektów, wiec spróbuje może kupić perfekta matujacy.

Gość Paula_15
witam:) Mam 15 lat i tłustą cere z lekkim trądzikiem... niestety moja cera ciągle się świeci. Czy mogłybyście napisac mi jakich kremów uzywacie i co moglabym '''wyprobowac'' na mojej skorze?? nie znam sie zbytnio na kremach matujących... pozdrawiam

Gość Paula_15
Hmm.. Siarkowa moc Też co nieco o tym kremie obiło mi sie o uszy, w kazdym razie sprobuje, moze akurat okaze sie dobry:) Dziekuje