Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzeczny Facet

Nigdy nie uprawiałem przygodnego sexu i mam wrażenie, że jestem fajtłapą dla kob

Polecane posty

Gość Grzeczny Facet

kobiet I to nie dla tych, które same uprawiały przygodny sex (bo takich się brzydzę i skreślam je), tylko dla tych porządnych, a nawet i dla dziewic. Im się wydaje, że facet powinien być doświadczony, ale nie tylko ze stała parnertką (partnerkami), ale też tak jednorazowo np. ze świerzo poznamymi kurewkami, czy też być w burdelu. To, że wolałem od zawsze milość i stałe związki to znaczy, że jestem jakiś trędowaty?

Gość ewelina_n
masz bledne wrazenie bo dla wielu kobiet facet taki jak Ty jest naprawde super

Gość zmora_nocna
co za bzdura. poza tym, najlepszy sex jaki mialam w zyciu byl z prawiczkiem, no moze nie za pierwszym razem. przepraszam za wulgarnosc, ale niektorzy faceci mysla ze jak im ciagle sterczy i przelecieli mnostwo panienek to sa super kochankami. ja tez nigdy nie mialam przygodnego sexu i nie zamierzam tego zmieniac. i mam gdzies,ze nie jestem "trendy" , ze nie mam nic do powiedzenia, jak kolezanki sie wymieniaja kolejnymi wspanialymi doswiadczeniami ja po prostu czekam na zmiane tematu. poza tym, nie warto zmieniac swoich zasad i wartosci po to zeby przypodobac sie innym

Gość a na 1 raz
lepiej jakas latwa laske do ktrorej sie nic nie czuje czy taka pozadna i tez dziewice np??

Gość +++++++++++++++++======
Co za bzdura, myslisz, ze kobietom naprawde zalezy na takich facetach, sorry, ale jestes w bledzie. Jesli o mnie chodzi nie wyobrazam sobie byc z facetem, ktory wczesniej zaliczyl tabuny panienek i jeszcze sie tym chwali, skreslam takich, coz.

Gość gzt
"....które same uprawiały przygodny sex (bo takich się brzydzę i skreślam je)," ciekawe jak rozpoznajesz, czy kobieta uprawiala przygodny seks, czy nie?

Gość maaaggga
TAK JESTES FAJTLAPA! a wiesz dlaczego? nie dlatego ze nie uprawiales przygodnego sexu, tylko dlatego ze myslisz iz kobiety sa tak glupie... moze zmien towazystwo :o masz kontakt z nieodpowiednimi kobietami

Gość tacy demile
jak ja na których nie poleciała by nawety najbadrzdziej zdesperowane panienka nie powinni istnieś. Jestem ostatnim frajerem i fajtłapą, moje życie jest gorsze iż obsranego obszczymurka i każda kobieta o tuym wie, wystarczy że na mnie spojrzy. Jestem żalosny i nigdy nie dowiem się co to sex

Gość oczywiśce że mało która
napisze prawdę ale one lubią takich doświadczonych macho jak ich wudzą to przebierają nóżkami i produkują kisiel

Gość dcad
no dla mnie jestes, jak w temacie jakos cenie sobie doswiadczonych, potrafiacych zdobywac kobiety a dodam ze jestem narzeczona mojego jedynego mezczyzny, czyli rozwiazla nie jestem

Gość ale wcześniej miałaś
127 w tym 80 z Zairu z pytami min 25 cm

Gość Grzeczny Facet
oczywiscie nie wspominam o seksie z moim sasiadem,ale obrabianie mu laski i nadstawianie wedelka sie nie liczy chyba :D

Gość 548364
dcad - a czy facet nie mozna przy JEDNEJ kobiecie zdobywac doswiadczenia? Lepiej jedna a dobrze, niz kilka a zle. I jakos trudno mi uwierzyc, ze wolisz "jebakow" od zwyklych facetow.

Gość ehhhhhhhhhhh no nie wiem
A ja powiem tak szczerze, ze nie chcialabym zeby facet kolo 30. powiedzial mi, ze jest prawiczkiem i czekal na mnie :-O pewnie uciaklabym w panice, ze to jakis zboczeniec :-P

Gość 2301
Wiesz co, jeśli ja dowiedziałabym się, że miałeś taką przygodę to dla mnie jesteś skreślony... I myślę, że znajdzie się jeszcze wiele takich kobiet, które myślą podobnie. Dla mnie nawet fakt seksu bez miłości jest blee.. Taka już jestem, może trochę ztaromodne ale liczą się dla mnie jeszcze jakieś wartości w tym życiu...

Gość pinezka/
2301...>> wez jednak pod uwage, ze zazwyczaj facet nie potrzebuje milosci aby uprawiac seks, wiec jesli nie jest aktualnie w stalym zwiazku, to taka jednorazowa przygoda wcale nie musi oznaczac, ze facet jest do d....

Gość za to kobietę
taka jednorazowa przygoda skreśla w oczach facetów :) i dobrze :) kobieta musi się szanować :)

Gość wlwlwlwlwl
dla mnie rowniez sex bez milosci nie wchodzi w gre i wkurzaja mnie tacy faceci,ktorzy zmieniaja dziewczyny jak rekawiczki i r...... wszystko co sie rusza,bez uczuc,bez emocji,byle byla dupa... wole byc sama niz taka "rekawiczka",bo mam zasady i brzydzilabym sie takim facetem-ruchaczem...

Gość pinezka/
co innego facet a co innego kobieta...

Gość uuuppppppppppppppppppppppppppp

wlwl, brzydzić się możesz, ale jak zobaczysz umiejętności to zdanie zmienisz, no zakładam że nie jesteś aseksualną suką

Gość ona1982+05
facet zaliczajacy panienki jest taki sam jak kobieta zaliczajaca facetow,i to kur...i to kur... sam zle oceniasz kobiety ktore zaliczaja facetow wiec i tacy faceci sa zle oceniani ten system dziala w obie strony...