Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie bardzo kreci

seks bardziej wysublimowany

Polecane posty

Gość mnie bardzo kreci

a mnie bardzo kreci seks bardziej wysublimowany,niz tylko konwencjonalne zachowania w lozku.Wiem,ze wiekszosc slucha tylko muzyki disco,czy techno,mnie interesuje jednak bardziej JAZZ !!-cos bardziej skomplikowanego,na wyzszym poziomie,o wiele wyzszym,a was dziewczyny ?

Gość podstawienie nukleofilowe
mnie? bo ja wiem. Woody Allen ze swoim dżezbendem jest w porządku. w ogóle koleś jest w porządku. wie co robi, wie co mówi, ogólnie wie co jest co.

Gość miłość oczami chomika
nie zgadwałam sobie sprawy, że to muzyka słuchana w czasie seksu wpływa na jego jakość :O

Gość jassminek
Mój jazz Dziś znów zionie wódą, czosnkiem i kiełbasą Twój jazz Nie ma jaj i trochę brak mu łupieżu Tak czy siak nieistotne Ludożerka nie pokuma nic A krytyk zasnął Sorry, najebałem się Walnąłem się w temacie Septymolka mi nie wpadła A substytut nie chce żreć I w chuj Mam w zanadrzu wykonalny cymesik Tak czy siak nieistotne Ludożerka nie skumała nic Bo jazzu nikt nie kuma, man A krutyk właśnie zesrał się Mój jazz Dziś znów zionie wódą, czosnkiem i kiełbasą Twój jazz Nie ma jaj i trochę brak mu łupieżu Tak czy siak nieistotne Ludożerka nie pokuma nic A krytyk zasnął Sorry, najebałem się

Gość mnie bardzo kreci
sorry ale Woody Allen to rezyser i aktor-tak przyznaje dosc wysublimowany,lekki jazzman,chyba jednak w filmie nie da sie czegos tak dokladnie opowiedziec zeby byl ten smaczek jazzowy hardcoreowy?Poza tym-czy tu mozna z kims powaznie i otwarcie pogadac,poglady wymienic?Poznac?Jak tu duzo malolatow,lub niedolatow wiekowych ale niedoroslych do czaczy a co dopiero do jazzu?