Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAthee

Moj chłopak nonstop to samo..

Polecane posty

Gość KAthee

Słuchajcie neiwiem juz nei moge . Za kazdym razem jak zaczynam sie kochac z moim chłopakiem tzn wstep jeszcze przed kochaniem sie on chec bym robiła mu loda .. ja tego nei lubie oczywsice raz na jakis czas moge zrobic.. on ie rozumiem ze mnie to nie podnieca.. poza tym nawet jak mu mowie ze nie to tak prosi i prosi ze wkoncu ulegam alebo wychodze ale spragniona i tak wracam ponownie . Powinnam chyba tez powiedziec ze ostatnio z braku czasu i mojego i jego widzimy sie zadko a sypiamy ze soba raz na 3, czasem 5 tyg . to sie wkrutce zmieni spowodowane jest tym ze ja mam za 2 tyg mature a on teraz miał nadgodziny w pracy .. on ma tez problemy z potencja . bardzo szybko dochodzi a potem na regeneracje potrzebbuje czasem nawet 6 godzin lub poł dnia . POMOCY bardzo go kocham i zrobi edla niego wszytsko i zaden sex nie przeszkodzi mi w naszym zwiazku bo onai dla mnei ani dla niego nei jest najwazniejszy no ale co mam zrobic ??

Gość nie chce mi sie na czarno
coś mnie sie zdaje że ty tej matury nie zdasz :-D

Gość mnie też się zdaje że maturę
masz z głowy, no i ten brak potencji u partnera :D żebyś się nawet więcej wysilała nic nie pomoże mu oprócz odpowiedniego lekarza. stary grzyb musi być robaczywy :D

Gość mnie tez
...ale wkrÓtce sie przekonamy :P

Gość wyrazy wspólczucia
Nie chce mi sie na czarno...dokladnie to samo przyszlo mi do glowy:D

Gość KAthee
dzieki za odpowuiedzi ale od matuey to mam korepetytorow . Nie pytałam tutaj czy zdam mature bo o to sie nie boje...

Gość głąbalu...
słownik ortograficzny kup a nie głowę korepetytorom zawracasz!!!! maturzystka tępa jebana!!!

Gość a ja bym sie na twoim
miejscu obawiala tej matury! Korepetytor nie przyjdzie ci poprawic bledow:(

Gość ale co tam matura
skoro durnej bździągwie dupczenie w głowie a nie nauka :-0

Gość hopin
dziewczyno oducz swojego chłopaka onanizmu to wasze problemy też znikną, przynajmniej w dużej części. Nie zarzekaj się, że sex nie będzie miał wpływu na Twoje uczucia, poczej parę lat i wtedy zobaczysz. Spróbuj wymuszać na nim za każdaym razem by Ciebie też pieścił ustami (jeśli to lubisz) i bądź w tym konsekwentna, może to mu uświadomi, że monotonia bywa niezbyt ciekawa.

Gość out_of_date
ale ludzie są idiotyczni... jej sprawa czy zda mature czy nie nawet jej nie znacie a gadacie głupoty ma 18/19 lat, jest pełnoletnia, więc chyba może się już kochać, jej chłopak prokuratora nie będzie miał na karku... sama napisała ze widzi się rzadko ze swoim chłopakiem, tylko po to by nie przeszkadzał jej w nauce. A tak poza tym to dziwi mnie, że ulegasz. Jeżeli nie lubisz to się nie zgadzaj, bądź konsekwentna, prędzej czy później znudzi mu sie proszenie. I wizyte u specjalisty też polecam. No chyba,że Twój chłopak jest duuuuuuuuużo starszy od Ciebie :P

Gość kathee
akurat mam dysortografie.. wielkie dzieki ze potraficie zrozumiec temeta ta co nasiałą "J..ana" to jej kultura siega zenitu..

Gość kathee
ale co tam matura skoro durnej bździągwie dupczenie w głowie a nie nauka a ta o naspiałą to powyzej to klezanko jak bys czytała sypiamy ze sobie raz na 5 tyg wiec chyba raczej nie mi w głowie kochanie sie ( bo napewno nei dupczenie, byc moze ty sie dupczysz .. ja sie kocham !! ) NAspiałam wyrazie ze zadko sie kochamy z braku czasu poniewaz cały czas sie ucze !

Gość Juken to Ty
????? Zrobiłeś się na transa i zacząłeś kochać chłopców??? :D

Gość kathee
Nie wiem do kogo pisac bo nikt sie nie pozpisuje :) ale dwiw ostatnie osoby dzieki za sparcie i obrone :):):) Nie nie jest duzo starszy ode mnei ale przez ostatnie 3 tyg pracował codziennie od 9 rano do 23 wiec moze to ma wpływ bo nigdy nei miał z tym problemow.. Nie to to chodzi ze ja ulegam poprostu lubie jak jest mu dobrze . A jesli chodzi o to ze on ma mnie piescic to ja to lubie ale tez zalezy od nastroju czaem mi to sprawia ogramna przyjemnosc a czesem nei.. A czy to ze on dochodzo sostatnio strasznie szybko moze byc spowodowane tym ze tak bardzo zadko sie kochamy ?

Gość pomogę ale
ale wiesz co, mam pytanie, kochacie się rzadko czy żadko? To bardzo istotne, bo mogę źle doradzić.

Gość kathee
Poprostu załosne jestescie podnieacie sie tym ze ktos robi błedy byc moze jak byscie w wieku 12 lat sie przeprowadziły do innego kraju w dodatku ze stwierdzona dysortografia to miały byscie tez takie problemy ! wiede ze bez sesu tu pisac bo w ogole nie interesuje was sedno sprawy tylko milion rzeczy w koło innych . Zstanawiam sie jak wy zdałyscie matury jak ktos wam zadał pytanie a wy zamiast na nie dopowiedziec to zstanawiałyscie sie czy było ono zadane dobrym tonem głosowym....

Gość pomogę ale
"ton głosowy" moich egzaminatorów był spoko. W przeciwnym razie bym wyszła. Ceń się dziewczę młode. Słownik ortograficzny... 15,99. Paczka prezerwatyw... 4,99. Inteligencja... bezcenne.

Gość pomogę ale
i życzę Ci takich egazaminatorów, którzy machną ręka na ortografię i powiedzą... "przynajmniej pierwszy wersik jest na temat...":)

Gość pomogę ale
a wszystko by było ok gdybys nic nie mówiła o tej maturze... patrze na Giertycha co on wyprawia... i patrząc na Ciebie cierpię i powstrzymuje się aby mu nie przytaknąć... maturzystka... szkoda słów...

Gość A jak ją widzisz
Kurcze u mnie na monitorze nie ma jej zdjęcia :(.

Dajcie Lasce spokoj. Ona nie o mature sie martwi tylko o faceta.... Zacznijmy: proste proby przedluzania stosunku.... prezerwatywy z tego co wiem to na przyklad MaxLove Durexa - grubsze podobno opozniaja. Inny sposob to alkochol. oczywiscie nie w nadmiarze tylko tak zeby sie juz milej robilo czlowiekowi na duszy. Rozluznia dzieki czemu zmienia sie cisnienie w hmmm siusiaku. Stac stoi ale ciut mniej wrazliwy. Nie wiem czy dobrze tlumacze.... Robienie loda. Sluchaj. Nie lubisz to nie rob. ja rozumiem ze robisz to dla niego bo dla ciebie moze przyjemnosc to znikoma lub zdecydowanie mniejsza. Ale pytanie najwazniejsze. Czy twoj kochany wie o tym ze ty tego loda robic nie lubisz? Moze mu sie tylko wydaje ze to dla ciebie frajda nie z tej ziemi i mysli ze wstajesz rano z usmiechem na ustach tylko po to by trzaskac mu laske. Jesli z nim nie rozmawialas o tym to zrob to. Seks i wszystkie pozostale czynnosci z nim zwiazane, nie powinny byc w zwiazku tematem tabu. Spokojnie pogadajcie na ten temat, a moze to pomoc:)) Tyle co mam do powiedzenia

co do tego ze on szybko dochodzi... stres, stres stres, przemeczenie nerwy etc. u nich własnie stresy wyłaża przyrodzeniem nie napisze niech zwolni troche tempo bo to nie mozliwe, ale nie wiem... niech postara sie uspokoic, Ty mu w tym mozesz pomóc... poza tym rozmawiajcie... co do lodów.... wiesz co... daj se spokój... powiedz mu ze ci nie pasuje... pociagniecie jeszce pare m-cy, lat z tymi lodami na siłe... a ty potem nie bedziesz mogła patrzec na jedgo przyrodzenie... wogóle co to za jakis dziwny kult loda sie zrobił ostatnio.... zeby na kafee o minetach było tyle tematów ile jest o lodach....

Gość kathee
ni wlasnie kult loda, juz wolala bym mu wylizac tylek! nawe mnei to podnieca tak wsadzic mu jezyk do dziurki dupnej :-)

Gość kathee
lubię ten smaczek tyłeczka misia i wkładanie mu języka do dópci