Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FreeRider

Bedzie w ciaży czy nie??

Polecane posty

Wczoraj piesciłem sie z moja dziewczyna i na kilka sekund włożyłem jej penisa do pochwy na głębokość ok.5cm. nie miałem wytrysku ale mam pytanie czy ta wydzielina która po trochu sączy się z penisa podczas podniecenia moze zapłodnić?? Dodam ze moja dziewczyna przed wakacja piesciła sie ze swoim chłopakiem i doszło do wytrysku i wszystko poleciało do środka a mimo to nie jest w ciąży. mi sie wydaje ze nie bedzie w ciąży bo przeciez nie miałem wytrysku a ta wydzielina nie dostała sie głęboko ( o ile wogóle sie dostała) bo nie wiem czy ta wydzielina wtedy sie wydzielała czy nie, Wiem ze to co zrobiłem było nieodpowiedzialne i zachowałem sie jak gówniarz ale prosze niech napiszą osoby które piesciły sie w ten sposób (tzn. chłopak dotykał czubkiem penisa wejscia do pochwy i delikatnie wsuwał). Jesli są takie osoby to napiszcie jak to sie skonczyło czy ona była w ciąży czy nie.

Gość Mała 00
Wszystko zależy od tego czy miała dni plodne,bo jeżeli nie to mogłes nawet naszczelac do srodka i nic z tego nie będzie.Policzcie sobie który miała dzień cyklu.

Gość oczywiscie ze
zaraz padne ze smiechu :D

Gość Rider czegos tu nie rozumiem
"Dodam ze moja dziewczyna przed wakacja piesciła sie ze swoim chłopakiem i doszło do wytrysku i wszystko poleciało do środka a mimo to nie jest w ciąży." Twoja dziewczyna przed wakacjami piescila sie z innym????

Gość Mała 00
Gratuluję dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przed wakacjami miała innego faceta i nie była moją dziewczyną. jestemśmy razem od października, prosze o odpowiedzi czy ona moze byc w ciąży czy nie.

Gość A ja dzisiaj jestem taka
MMMMMMOOOOOOOOŻŻŻŻŻŻŻEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na jednym z forów czytalem ze ta wydzielina u mężczyzny tylko u 5% mężczyzn zawiera plemniki. nobo przeciez jak ktos stosuje stosunek przerywany to ta wydzielina dostaje sie do pochwy ale wytrysk juz nie, wiem ze to bardzo mało skuteczna metoda antykoncepcji ( o ile mozna to tak nazwac) ale jeśli to prawda ze tylko u 5% mężczyzn ta wydzielina zawiera pplemniki to prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest male. Apropos prawdopodobieństwa. jakie jest prawdopodobieństwo ze ona zajdzie w ciąże jeśli kiedys juz to robiła i gość miał wytrysk prosto do pochwy a mimo to nie zaszła w ciąże?? dziekuje za wszystkie odpowiedzie tez miłe i te nie miłe tez

Gość baba jagaaa
seks nie jest dla dzieci

Gość baba jagaaa
to mamy obstawiać ,bedzie czy nie ?po ile zaklad stoi :D

moze wtedy gdy miała wytrysk do pochwy miała dni niepłodne. a jak było teraz to nie wiadomo. w ciązy moze byc.. skąd wiesz ze nie jestes w tych 5%

Gość baba jagaaa
osłabiają mnie takie tematy....dzięki takim ludziom właśnie Giertych moze byc spokojny ;)

Gość noooooooo tak
to jest tak, jak dzieci sie za seks biora...:o :o :o

Gość baba jagaaa
stanowcze nie dla seksu małolatow! niech sie oburzają ,ze ich nie rozumiemy.trzeba mysleć głową ,a nie...

aha czyli prawdopodobieństwo ze prez takie dotykanie sie jest małe tak?? dzieki bardzo za odpowiedzi.

Gość baba jagaaa
ile Ty masz lat??? bo jak widac masz trudnosci ze zrozumieniem tekstu...

Gość Mała 00
Obliczcie sobie jaki miala dzień cyklu,płodny czy nie ibędziesz wiedział ,czy mogłes cos zdziałac czy . TO takie proste !!!!!!!!!!!!!!!!!

logika wskazuje ze w tym płynie moga byc pelmniki i nie muszą jak wiem z wykladu na biologii w lo to jest 1 wydzielina a zatem nie jets to pełna sperma a to własnie w spermie sa plemniki ale moga byc. Bo plemniki sa ruchliwe. wiec jednym sie udaje i nie ma dzieci a innym nie. wynika to raczje od budowy płynu- spermy faceta:) to cos jak skora własciwa i naskorek tak samo płyn i sperma ale plemniki sa ruchliwe i moga sie znajdowac w płynie a starczy 1 plemnik byt doszło do zaplodnienia. ze studyjnych par wiem ze metoda ta jets kuteczna ale tak okolo 2 lat.. potem kazdy miał wpadke i szedł po anty.. tabsy albo zaczeli stosowac prezerwatywe i wpadek nie było.

Moja dziewczyna ma bardzo nieregularne okresy raz ma 1 innym razem 12 az nawet miala 25. według jej oczekiwan powinna dostac okres okolo 20-21 i mam pytanie czy jak tego okresu nie bedzie to znaczy ze jest w ciazy?? I czy testy ciazowe które wykrywaja ciąże po 6-7 dniach od zapłodnienia są wiarygodne czy nie?? chodzi mi o to ze jak test wyjdzie negatywny to na bank nie jest w ciazy czy jednak moze byc.

HAHAHHA ON JUŻ PISAŁ TEN TEMAT NA EROTYCZNYM HAHAHAH FRAJER JEDEN I WSZYSCY GO TAM WYSMIALI I PRZESZEDŁ TU :D :D nie u iesz podniecac dziewczyny!!!!! hahaha wsadza jej pałe na sekunde i mysli ze bedzie w ciazy HAHAHA IDIOTA1

Ty to jesteś hitcher który na erotycznym załozyl ten sam temat i każdy cie tam wyśmiał! HAHAHA teraz tu wiochę robisz Ile ty masz lat!? 12?!!!!!!!! Bo tak sie zachowujesz własnie.