Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlaaaa

czy od skakanki umięsniaja sie łydki?

Polecane posty

no własnie....też chciałabym to wiedzieć....czy to prawda że stawanie na palcach tez pomaga???? mam bardzo chude łydki i tą partię nieco powyżej kolan:/,to mój największy kompleks,przez to nie moge pokazać sie w spódnicy,a tak bardzo chciałabym załozyć miniówke....czy sa jakies ćwiczenia na przyrost masy mięśniowej??? szczególnie chodzi mi o nogi... tylko chodzi mi o jakies konkretne ćwiczenia:)

Gość thrbs
tez mam chude ledyki, ostatanio jak skakalam na skakance niecale 15 minut to czulam bol wlasnie miesni lydek, wnioskuje wiec, ze po dluzszych treningach bylby efekty;)

Gość wiolaj
ale od skakanki robia sie obwisłe piersi!!!

Gość kasia97498
podobno zeby miesnie nie rosly po skakaniu tzreba zrobic cwiczenia rozciagajace

Gość heksi
Od skakania modeluja sie miesnie a przy dobrym staniku piersi sa takie jakie powinny byc a nie obwisle .Cwiczenia rozciagajace sa po to zeby nie bolaly miesnie bo miesien cwiczony musi rosnac i rozciaganie temu nie zapobiega

na przyrost masy mięśniowej jak najbardziej polecam przebieżki w szybkim tempie, w bardzi szybkim (czyt. sprint) 8 przebieżek 60-metrowych -100 % szybkości , przysiady, rower, skakanka, ja tam bym chciała odwrotnie pozbyc sie miesni chociaz nie są duze ale itak mi sie to nie podoba... mam od biegania i skakania w dal