Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eberebe

Zapraszam do dyskusji Panie i Panów...

Polecane posty

Gość eberebe

Powiedzcie mi czego najbradizje potrzebuje kobieta w ciąży, odnosnie obaw przyszłego zycia itp, niech wypowiedza sie zarowno Panie jak i Panowie , niech powstanie dyskuja , mam problem z moim chłopakiem ... chcę mu poznie pokazac ten topic oby to były subiektywne wypowiedzi , dziekuje bardzo mi na tym zalezy

szczescia,milosci i wyrozumialosci.Aczkolwiek nie wiem co pisac poniewaz niedokonca sprecyzowne jest pytanie.Jesli chcesz go namowic na dziecko bo TY chcesz sama to nie ma co musi dwoje chciec.Zalezy ile macie lat czy dlugo ze soba jestesie i czy chcecie ze soba spedzic reszte zycia!

Gość eberebe
poprosze o kontynuację przedstawie moj punkt patrzenia za jakis czas a pozniej on sie właczy do syskusji, ja nie jestem w stanie wpłynac na niego moze to co Wy tu piszecie przemowi do niego

Gość eberebe
ja jestem w ciaży, zwiazek nasz trwa 2 lata.. Pierwsze 2 miesiace on spedził za granicą. Myslałam ze jak wroci ułozymy sobie tutaj zycie razem, stabilizacja poczucie bezpieczenstwa, praca owszem byłaby ale wiadomym jest ze za mniejsze pieniazki, a on juz znalazł kolejną i znow chce mnie zostawić, nei wie co czuje moje zadne argumenty do niego nietrafiaja, w ogole nie czuje moich obaw , chce zeby ten topic do niego przemowił, dlatego chcaiałm aby wypowiadały si etu obojga płci

Gość ollllala
to sie do psychologa nadaje!!!!!!!

Gość eberebe
tzn pierwsze 2 miesiace mojej ciazy

Gość eberebe
bardzo mi zalezy na tych wypowiedziach

Kobietka w ciąży potrzebuje głównie bezpieczeństwa. Sytuacja w jakiej jest jest dla niej zupełnie nowa, czuje się więc zagubiona i potrzebuje ciepła, troski, stabilizacji, i drugiej osoby obok, która da poczucie bezpieczeństwa. Inne czynniki są w sumie daaaaaleko w tyle!

Gość /łączenie tematów/
09:25 miśka 25 zrozumienia miłości bliskiej osoby witaminek 09:26 wikitika i seksu. Mi sie w ciązy bardzo chcialo.

kobieta w ciżey potrzebuje dużo ciepła, miłosci poczucie bezpieczenstwa, a także poczucia że jej zmieniające sie ciało jest dlaej atrakcyjne dla partnera, partner musi ją wspierac. kobieta w ciąży to istna burza hormonów i czasem plecie bzdury ma wahania nastrojów i partner musi ją wesprzec dodac jej otuchy poza tym ważne by ciąże razem znosili np. niech uczestniczy w wizytach u lekarza a przedewszystkim potrzeba dużo rozmowy i wszystko sie uda