Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaarolina

nie wiem co zrobić...

Polecane posty

Gość kaaaaaaarolina

podoba mi sie były chłopak mojej przyjaciółki..!! odkąd go zobaczyłam nie moge przestać o nim mysleć ale nie moge jej tego zrobić....głupio zebym teraz ja z nim chodziła! nawet jej powiedziałąm tak półsłówkiem ze jest fajny a ona na to ale ja mysle Ze ona tak tylko powiedziała....

Gość kaaaaaaarolina
....jak jej to powiedziałąm to ona na to ze mnie z nim zapozna ale to chyba tylko tak powiedziałą...:( nie wiem co robić

Gość kaaaaaaarolina
no tak chodziła ale czy to nie byłoby z mojej strony hamskie..??? jak ona sie wtedy poczuje!

to zalezy czy jej bardzo na nim zalezalo czy nie. moja przyjaciolka takze zaczela chodzic z moim bylym. sama ich zapoznalam i nawet zblizylam do siebie. nie mialam nic przeciwko dlatego ze nie zalezalo mi na nim choc bardzo go lubilam i lubilam takze moja przyjaciolke. wiec nie martw sie ;)

jeszcze nie wiesz co on o Tobie mysli a juz masz takie plany, niezle sie cenisz.

Gość kaaaaaaarolina
no moze i tak!! tylko ze martwi mnie jedno ze ona powiedziała po tym jak z nim zerwała i jak ja go jeszcze nie znałam ze załuje ze z nim zerwała...:((

Gość kaaaaaaarolina
wiem co on o mnie mysli dolatego pytam czy wogle jest sens wchodzic w taki związek i czy to nie jest hamskie z mojej strony.... a jak masz tak pisac jesli nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz:P

we wsi jeden chłop ? poczekaj, naucz sie cierpliwosci to Ci sie zawsze przyda.

Gość kaaaaaaarolina
ja jej to powiedziałam tak zartobliwie ze fajny z niego chłopak i wogle yo ona powiedziałą ale nie wiem czy ona nie powiedziała tego tylko dla tego zeby mi przykrości nie zrobić...

Gość kaaaaaaarolina
sorki tekst mi sie skasował ona powiedziała

a co mysli? tez mu sie podobasz? jesli tak a twoja przyjaciolka nie ma nic przeciwko to dlaczego nie? :)

Gość kaaaaaaarolina
no chyba mu sie podobam.... chyba jednka zaryzykuje...raz sie zyje:D

piszesz tak chaotycznie, ze wiecej sie domyslam to fakt, jak nie zyczysz sobie, zebym tu pisala to ok podwijam kice i lece, ale oszczędź nam później tematów: czy moge być w ciąży ok? :classic_cool:

Gość agnieszka------agusia---italy
odczekaj troche az twojej kumpeli opadna emocje zwiazane ze zerwaniem i nie bedzie go juz tak przezywala