Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest jakis sens

jest jakis sens?

Polecane posty

Gość jest jakis sens

W grudniu rozstalam sie z chlopakiem... Jest sens starac sie teraz o Jego wzgledy? Jest jakas szansa ze mozna cos jeszcze naprawic? wiem - po co zrywalam jak chce teraz znowu budowc wszystko od nowa.... Ale mialam swoje powody... Mozna cos jeszcze naprawic? Boje sie nawet probowac... Moje zycie uczuciowe jest do d***... :( :( :(

skoro Ty zerwalas to on powinien sie starac i myslec o tym jak zrobic zebys do niego wrocila ale najpierw musi zrozumiec dlaczego sie rozstaliscie... Bez sensu zrobisz jesli bedziesz sie starac o niego, to nie jest konsekwentne.

Gość jest jakis sens
no ale po tym jak zerwalismy planowalismy przyjazn... On obiecal ze juz nie bedzie sie 'staral o nas'... teraz nie wiem jak odbierac kazdy jego gest. On sie zawsze staral i to z Jego inicjatywy bylismy razem... Mysle ze juz moze nie chciec ryzykowac drugi raz... I obawiam sie ze moze chciec zapomniec o tym ze go zranilam i o mnie jesli chodzi o sfere uczuciowa... mozliwe jest zeby tak wuprzec kogos tylko ze swoich uczuc? A np przyjaznic sie z nim? Wszystko inne jak dawniej?