Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pytanie do panów

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mam dosc dziwne pytanie ale czy przeszkadzałoby ci gdyby twoja dziewczyna miala troche krzywe zęby albo gdyby nosiła aparat i czy w ogóle zwróciłbys uwage na dziewczyne z krzywymi zębami pytam poniewaz mam troszke krzywe zeby a w tej chwili nie stac mnie na aparat ale jak tylko skoncze szkołe i uda mi sie znależc prace to za pierwsze wypłaty chce sobie zafundowac aparat

Gość gugust
nie przeszkadzałby mi

Gość pasza
absolutnie nie! moja żona i ja mamy aparaty:)

Wejdź na forum zdrowie i uroda i znajdź temat \"zakładam aparat ortodontyczny\". jest tam dużo dziewczyn które mają już aparat i praktycznie każda z nich ma chłopaka, narzeczonego albo męża. Nie przeszkadza to facetom :)

Ja mam aparat i mam Narzeczoego :) Kiedyś rozmawiałam z kolegą, który właśnie poznał swoją obecną dziewczynę w momencie kiedy nosila aparat. Powiedzial mi, ze nie przeszkadza mu to w ogole, a nawet (hehe), ze jest \"moda\" na dziewczyny z aparatem. A krzywe zeby chyba tez im mozno nie przeszkadzaja, bo swojego K. poznalam wlasnie z krzywymi zebulcami :D

Chyba wiekszosci przeszkadzają braki. :P

braki? hmm to czemu braki u rozwódki nie przeszkadzły? no własnie:) a jakos moja Kasia z lo była biedna nie miała prądu... a jak Piotr ja pokochał to był z nią, mimo ze rodizcie krzywo patrzeli:) to była miłosc spotkałam go w 2005jak pracowałam w firmie;) ubiegał sie o prace..