protosska 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie... jaką najlepiej pić wode mineralną ? Musze zacząć w końcu systematycznie pić wode ale nie wiem którą powinnam. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati44 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 Wydaje mi sie że to nie ma wiekszego znaczenia. Tylko pij niegazowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blah blah blah Napisano Kwiecień 14, 2007 Pamiętam, że w jakiejś gazecie typu Oliwia czy przyjaciółka były kiedyś wyniki testy jakiegoś tam niezależnego instytuty niemieckiegi i Staropolanka 2000 dostała bardzo wysokie noty. Ja tam ją lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsza STAROPOLANKA Napisano Kwiecień 15, 2007 Pij Staropolankę, ale ta 2000 jest wysokozmineralizowana i nie należy jej pić cały czas, kupuj tę średniozmineralizowaną na codzień, a 2000 od czasu do czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka Taka 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 a ja pije wode mineralna... gazowana... tez nie ma kalorii, a mi zdecydowanie lepiej smakuje... Kazdy wybiera to, co lubi. To nie ma roznicy czy z gazem czy bez... Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsza STAROPOLANKA Napisano Kwiecień 15, 2007 To fakt, że raczej nie ma znaczenia czy woda jest gazowana czy nie. Najlepiej pić taką jaką się lubi najbardziej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsza STAROPOLANKA Napisano Kwiecień 15, 2007 nadal masz dylemat??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 chciałabym aby ktoś jeszcze polecił coś :) hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co skoro już kilka osób Napisano Kwiecień 15, 2007 poleca Ci to samo?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_katia_ 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 Vitalinea Danone\'a - naprawde jest inna, smaczniejsza:) ale ze raczej trudno ja kupic w zastepstwie pije Żywiec Zdroj a w razie kryzysu Krople Beskidu .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ZBIGNIEW 31 KRAKÓW Napisano Kwiecień 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a taka jedna Napisano Kwiecień 16, 2007 Dziewczyny! to czy pijesz wodę gazowaną czy nie ma ogromne znaczenie. Woda Gazowana jest nasycona co2, który podrażnia ścianki żołądka i jelit i wzmaga apetyt :( Pijcie więc wyłącznie wodę niegazowaną. Aby się przyzwyczaić do systematycznego popijania tej wody, należy ją pić powoli małymi łykami. Jeśli wypijemy jej zbyt wiele naraz zostanie szybko z organizmu wydalona, a nie wchłonięta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdury gadasz Napisano Kwiecień 16, 2007 caly czas piję wodę lekko nasyconą CO2 i jakoś nie mam wzmożonego apetytu ważę 50kg przy 169cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_katia_ 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 ja nie lubie gazowanej bo mi sie po niej beka :P ale taka lekko nasycona typu Muszynianka jest dobra i zdrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 Dzięki ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumtarararara 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 Staropolanka też. Ale w wyborczej wygrała Jurajska- jakoś ją polubiłam, mam wrażenie, że jak się jej nażłopie wieczorem to mi waga spada- może autosugestia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach