Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midore

dlaczego??

Polecane posty

Gość midore

co robic facet ktory mnie interesuje "przeznaczyl" mnie dla swojego kumpla!!!!! jak moge sprawdzic czy gdyby nie kumpel to On bylby zainteresowany??

Gość Angel-X
Prosta rada - nie wchodź w związek z jegp kumplem i powtarzaj, że on nie jest w Twoim typie.

Gość midore
i to ma pomoc ?? jak kumpel mnie nie znal to Wlasciwy byl zainteresowany (tak mysle :)) teraz nic dupa zetak powiem zlew totalny i tylko cala uwage stara sie kierowac na kumpla. w ramach oslodzenia sobie zycia powiem ze jestem atrakcyjna ale wtej sytuacji niczego to nie zmienia. NIE RADZE SOBIE z ta sytuacja, tym bardziej ze On jest Panem Wlasciwym

Gość midore
hej nie spijcie :(

Gość midore
ludzie troche rad prosze! czy to az tak wiele ?

Gość Samotna z wyboru
wiesz cvo, nawet gdybys nic nie robila, procz tego co podpowiada Ci serce to z cala pewnoscia by sie domyslili, ze zalezy ci na kims innym

Gość midore
niestety ja nie umiem byc niemila itp.....

Gość Angel-X
Dałam Ci taką radę, bo przeżyłam coś podobnego kiedyś. Mając 18 lat moja koleżanka poznała mnie ze swoim kuzynem. Widzieliśmy się tylko raz u niej w domu Nawet mi się spodobał,nie powiem,ale co można powiedzieć o kims po jednym spotkaniu? Nastepnym razem spotkałam go przypadkiem z jego kolegą na pewnej imprezie. Przyznam, że ten kolega bardziej zwrócił moją uwagę, ale on był raczej mna niezainteresowany. A ten kuzyn mojej koleżanki wręcz odwrotnie. No i wyszło tak, że związałam się z nim za jakiś czas,bo bardzo się starał, żeby zawładnąć moim sercem. Niestety rozeszliśmy się po 2 latach. Któregoś dnia spotkałam tego jego kolegę, a znaliśmy się dobrze, bo to był najlepszy przyjaciel mojego faceta i było mnóstwo okazji do wspólnych spotkań. Poszliśmy na piwo. I co mi on powiedział? Że jak mnie wtedy zobaczył na tej imprezie to od razu mu wpadłam w oko, ale wiedział, że podobam sie jego koledze, więc nie chciał mu wchodzić w paradę. To się nazywa męska przyjaźń i lojalność. Czasem facet wybiera przyjaciela niż kobietę i tyle.