Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kocicaa

Pragnę młodszego

Polecane posty

Gość czarna kocicaa

Mam 30 lat i od pewnego czasu marzy mi się taki "małolacik" 20-25 lat. Rówieśnicy nie są już w stanie dorównać mojemu temperamentowi, starszych to już nawet nie wspomnę... Marzy mi się takie młode, gorące, jędrne i wiecznie gotowe do akcji ciałko:) Rany, mogła bym z takim urządzić kilkudniowy maraton. Kobietki po 30-tce czy wy też macie takie marzenia? Może już spróbowałyście? Napiszcie jak było pliss! Młodziaki lubicie seks ze starszą?

Gość ze stara to siara przeciez

Gość spo ko
czarna kocicaa -> szukaj 18-latka -> 180 cm -> z min. 3-letnim doświadczeniem :classic_cool:

Gość zawsze na sluzbie jak
kapitan rzbik

Gość kapitan żbik to
byl rowny gosc

Gość bleeeeeeeeeeeeeeee
Tylko, ktory młody bedzie chcial taka stara zużytą babkę? :O Dla mnie rówiesnica już jest za stara a co dopiero trzydziecha? :O

Gość Grosser Bruder Hans
a ile w tej chwili moze byc kobiet w kafeterii?

Gość nos
młodemu lepiej na starszej pocwiczyć

Gość nie chcemy starych
bo siem brzydzimy...... zadna przyjemnosc posuwac stara rozklapcioche po stu innych .... chyba, ze ktos nie ma wyboru......

Gość iskierka99
A ja jetem mlodziutka i swiezutka,ale malo doswiadczona.....

Gość nos
jaka szkoda że to jest internet

Gość oni tez malo doswiadczeni
o ile w ogole

Gość iskierka99
Ktos musi byc doswiadczony,gdyz sex w wydaniu dwojki niedoswiadczonych bedzie nijaki...!

Gość nos
i tutaj się zgadzam

Gość kobietka s
O kurde przeciez takich chcetnych na ponetne 30 pelno wokoł. Jam mam wlasnie odwrotny problem, zaloguj sie na jakiekolwiek randki ja polecam ilove.pl a zaraz nie bedziesz ogladac tylko sufit ;) a ten kto mowi, ze ze starsza obciach czy jakos tak, to chyba nie wie jednak co mowi, bo wlasnie jak taki mlody poderwie starsza, to dopiero ma uznanie, ze ma dobry bajer i kobieta przez duze k doswiadczona itd sie nim srajdkiem zainteresowala 👋

Gość iskierka99
Nie ma tutaj dzisiaj nikogo z "polotem",A SZKODA!!!

Gość mój kumpel kiedys
poderwal taka laske 28 lat a on mial 21. Jak wyszedl z nia na ulice i kumple go zobaczyli to sie brechtali wszyscy ze z mama idzie i do dzisiaj sie smieja.:DGeneralnie to ja niechcialbym starszej od siebie no bo takie mnie nie kreca.I z tego co obserwuje to wszyscy wola miec mlodsze dziewczyny.Ale szukaj dalej moze kiedys znajdziesz.Najlepiej na czatach tam jest sporo desperatow.

Gość kobietka s
ale czarna kocica nie chce mlodszego na meza tylko do łózka

Gość iskierka99
99 to moj rok urodzenia a nie wiek rzecz jasna

Gość jak tylko do łózka
to polecam jakiegoś Żygolucka spod budki z piwem. Na każdym osiedlu jest ich sporo. Znak rozpoznawczy - dres i browar w reku. Jak bedzie mial opory to kup mu ze dwa piwa na zachete. Proponuje jeszcze pozwolic mu wziac prysznic przed stosunkiem.

Gość iskierka99
Sliczna zgrabna i zadbana 30, niejednokrotnie przebije kilkunastoletnie pasztety.Nie generalizuj stwierdzenia ze wszystkie dziewczyny po 20 to juz sa nieatrakcyjne.

Gość kobietka s
bezsensu, mnie podrywaja zajebiscie przystojni 19-26 a sama jestem po 30.

Gość kobietka s
kobieta, zadbana po 30 jest swiadoma swojej kobiecosci, ma to doswiadczenie zyciowe, ktorego nie maja mlode dziewczyny i 30-latki maja swoja klase, urok, powab, a mlode ida na zywiol.

Gość ale glupoty gadacie
skoro te 30-tki sa takie atrakcyjne to dlaczego w takim razie szukaja facetow w necie? jezeli sa podrywane na ulicy to dlaczego maja problem z umowieniem sie z takim facetem. faceci maja to w naturze, ze wola mlodsze i zawsze tak bylo jest i bedzie. kobietka s >>> wyobrazam sobie tych podrywajacych cie facetow zajebiscie przystojnych i zapewne madrych. :) a jak oni to robia? czy to jest podryw w stylu: `eee lala bucik ci sie rozp...dala?` :D

Gość iskierka99
Do ale glupoty gadacie- czy tylko 30-latki szukaja znjomosci w necie...? Szukaja wszyscy , poczawszy od kilkunastu lat, wiec dlaczego przyczepiles sie wlasnie do 30.Oblesne potrafia byc takze 17.18.19 i.t.d.latki.

Gość iskierka99
Do ale glupoty gadacie- czy tylko 30-latki szukaja znjomosci w necie...? Szukaja wszyscy , poczawszy od kilkunastu lat, wiec dlaczego przyczepiles sie wlasnie do 30.Oblesne potrafia byc takze 17.18.19 i.t.d.latki.