Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perelka22

Co myślicie?

Polecane posty

http://sklep.slubinfo.pl/pokaz_produkt.php?idprod=11032 Wtakim stylu bedzie mój welon do tyle, że ekri i troche dłuższy suknia też wykończona koronką taką jak na welonie.Zdecydowałam sie szyć,już prawie gotowa ,jutro przymiarka;)sama sobie wszystko zaprojektowałam,jeszcze bym uszyło tyle że nie mam takich umiejętnośći niestety;)

bardzo piekna musi byc ta twoja suknia...welon zajeb...jest taki konkretniejszy ale ma coś w sobie..., przypomniały mi sie czasy babć i koronek...

Własnie chce żeby było tak po starszemu:)żebym przyciągała uwage no i oczarowała pana młodego,nie chcialam jakiejś kolejnej oklepanej sukni...a co do ciężkości ,suknia nie bedzie cieżka wiec sie wszystko powinno komponować...a co do skromności:moja siostra miała bardzo skromnie,za skromnie nikomu sie nie podobało... nie zrobiła wrażenia a kto jak nie panna młoda powinna...

Gość daniela
Bardzo ładny welonik ja mialam podobny tylko wykonczenie ecri i sprawdzil sie super tym bardziej jak masz dodatki ecri bedzie pasowalo

No ja też bede miała ecri:)suknia ecri to i welon musi być, tylko pokazałam dla przykładu...A jak sie czułaś nie \"ciężko\"???:)

Gość że co
ecru się pisze matoły