Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warzywa i owoce

Usteczka

Polecane posty

Gość warzywa i owoce

Co na usteczka żeby były ładne, czerwoniutkie i pełne...oczywiscie dlużej niz tylko 10 minut po peelingu szczoteczka? Macie jakies rady? Będę bardzo wdzięczna.

Ust za bardzo nie zmienisz.....a na pewno ich kolorytu. jak wspominałaś o peelingu to może jeszcze błyszczyk z kolorem, naturalnie podkreslajacym czerwień ust. błyszczyki powiekszajace usta....lekko je zaczerwienia, powieksza ...jak sa dobrej firmy, ale to też efekt krótkotrwały ale peeling, miodzik na usta na pewno doskomale odżywią ( stosowane regularnie) wiec usta lekko powinny ulec poprawie. prócz igły ust nie poprawisz tak aby miec stały efekt o jakim piszesz.

najlepsze na usta jest jedno - całowanie się:D serio dużo o tym pisze:D są bardziej \"soczyste\", mają łądniejszy kolor...

Gość hmmmm.....hmmmmm
usta.....gdybym mogła, pożyczyłabym Tobie moje :) Naucz się więc je ładnie eksponować, polecam dobry błyszczyk L'oreal, tak sie mieni, że ja go używać nie mogę, bo mam wrażenie, że mam wtedy tylko usta....ALe jeśli masz niewyraźne, to polecam numer 10, delikatny róż, bardzo naturalny :D Pozdrawiam