Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

co ja mam robic???!!

Polecane posty

Wiem ze to niezbyt ciekawy temat, ale... jestesmy razem 3 lata, mieszkamy ze soba i ja juz nie moge zniesc tych fajek, smrodu i dymu!!! Kiedy mu o tym mowie i mowie, ze to jest dla mnie problem to on na to ze musze sobie go zmienic na inny model, bo on nie zamierza nic z tym robic... Dziewczyny co ja mam robic?!! Dodam ze to palenie mnie dobija!!!

u nas w mieszkaniu (grupa studentow) byl tez sam problem ustalilismy jednak, ze palenie tylko w kuchni przy otwartym oknie i tyle:) moze sprobouj z nim porozmawiac spokojnie, namowic do palenia w jednym miejscu- balkon albo w kuchni... i niech nie zapomni wywietrzyc. to zawsze jakis kompromis ;)

Kompromis... już próbowałam i to nie raz i nie dwa... zawsze kończy sie na tym, że przez 2 dni pali w jednym pomieszczeniu (przy czym papierosa zapala w przedpokoju, po czym z palącym się już wychodzi do kuchni!!!) a potem od początku to samo... tzn kótnia, że mu ograniczam swobodę w jego własnym mieszkaniu i że rozstawiam po kątach i znowu pali wszędzie... Ech...

zmien go na lepszy model, on truje takze ciebie, bedzie mial okropne zeby i oddech zgnilizny, a na starosc raka krtani, po ci on, nie sznuje twojego zdrowia i samopoczucia

a tak w ogole to nie ma nic gorszego niz odwiedziny w mieszkaniu palacza, smrod juz na wejsciu, w domu szaro, firanki czarne, wszystko smierdzi jak w spelunie

dzięki... powoli zaczynam zdawa sobie sprawę, że to chyba jedyne rozwiązanie... oczywiście będzie na mnie, że jestem największą s... na świecie, skoro odchodzę ze względu na fajki, bo w końcu \"wiedziałaś od początku, że palę\"...

ja mialam taki sam problem z facetem..ale rzucil jak zagrozilam ze odejde..z tym ze on od poczatku wiedzial ze tego nie lubie, na poczatku sie motal i oszukiwal, ale przestal w koncu palic i serio gdyby nie przestal odeszlabym, faceci ktorzy pala sa jacys bardziej smierdzacy..no i pomysl o dzieciach, je tez bedzie trul