Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tristan11

Zakochałem się w prostytutce

Polecane posty

Gość tristan11

Od razu pisze, że to nie jest prowokacja tylko chciałem się do was zwrócic z pytaniem. Być może sa tutaj na tyle mądre osoby, że będa mogły mi udzielić odpowiedzi na mój problem. No więc zakochałem się w dziewczynie, która jest prostytutką. Żeby było jasne sam byłem jej klientem. Poznaliśmy się w grudniu tamtego roku. w zasadzie takie historie pewnie się zdarzają i nie byłoby specjalnie o czym pisać. Rzecz jednak w tym, że ona nie chce z tym zerwać. Nie znaczy to, że mnie nie kocha, nie zalezy jej na mnie. wiem, że jest inaczej, bardzo mnie kocha, chce być ze mna ale po prostu jak mi powiedziała jest nimfomanką czyli jest mozna powiedzieć uzalezniona od seksu i dlatego nie może z tym skończyć. Tak wiem, że pewnie teraz wielu z was się uśmiecha i mysli sobie co za bzdury on wypisuje. Sam tez na poczatku byłem zły na nią. Jak to myslałem sobie, jak mozna sie uzaleznic od seksu, mówie sobie że kończe z tym w poniedziałek czy we wtorek i tak robię. Ale ona wyjasniła mi, że to jest naprawde uzaleznienie i to nie tylko psychiczne ale i fizyczne. Kiedy nie dostanie odpowiedniej dawki seksu wtedy źle się czuje, głowa ją boli, jest nerwowa, agresywna, chodzi z kąta w kąt, ogólnie nie wie co sz soba zrobić. W takich sytuacjach moja dziewczyna jak mi mówiła masturbowała się aż do bólu. Dlatego zresztą została prostytutką żeby nie musiec stale uganiac sie za facetami i miec opinie puszczalskiej tylko miec stała porcje seksu i jeszcze dostawac za to pieniądze. wiem, że to brzmi niewiarygodnie ala sama mi to powiedziała i ja jej wierzę. Możecie mi wierzyc albo nie w to co pisze ale do tych, którzy chca pomóc mam pytanie. Ona chciałaby z tym skończyc naprawdę tylko nie wie jak, nie potrafi, ja też nie wiem. No więc moje pytanie brzmi czy od tego uzaleznienia mozna sie uwolnic i jak to zrobić. chcielibyśmy stworzyć kiedys rodzine, miec dzieci ale sami rozumiecie, że w tej sytuacji jest to niemożliwe. Z góry dziekuje za wszytskie cenne rady.

Gość mały jasio
Uzaleznienie od seksu jak każde inne da się leczyć. Zgłoś się ze swoja dziewczyna do jakiegos dobrego seksuologa.

Gość kiliman-zaro
byl taki film amerykanski i wszystko dobrze sie skonczylo. najgorsze to jej opiekun bo ona zarabiala dla niego duzo kasy,jak sobie poradzisz z jej alfonsem to juz wszystko bedzie w porzo

Gość tristan11
Ona pracuje na własny rachunek i z tym akurat nie ma problemu, z kasa też nie ma problemu. chodzi o to okropne uzaleznienie, o ta mozna powiedziec chorobę. Jak z tego wyjśc, jak z rtym skończyć.

Gość żadnego uzależnienia
nie da się wyleczyć do końca. weź pod uwagę alkoholika - on też jest uzależniony od alkoholu, czy choćby palacza. tacy uzależnieni mogą na jakiś czas zostać uzdrowieni, jeśli tego sami chcą. lecz w wypadku twojej dziewczyny tego uzależnienia nie da się zlikwidować ponieważ ona to kocha i dla niej to jest najważniejsze na świecie. podziwiam odwagę mężczyzn wiążących się z prostytutkami, podziwiam naiwność z jaką wierzą w ich cudowne uzdrowienie. ona sama mówi ci, że nie może bez tego żyć, a ty wierzysz, że kiedyś się to zmieni? jak się czujesz, kiedy twoja zużyta przez innych facetów kobieta przychodzi do ciebie by się kochać z tobą. ja czułbym się podle. czułbym się jak śmieć, którego używa po to by uzupełnić swoją dzienną porcję seksu bo wtedy nie będzie jej bolała głowa. żałosne i wcale nie zazdroszczę wybranki twojego serca. współczuje raczej kłopotów przez jakie będziesz jeszcze przechodził.

Gość żadnego uzależnienia
nie da się wyleczyć do końca. weź pod uwagę alkoholika - on też jest uzależniony od alkoholu, czy choćby palacza. tacy uzależnieni mogą na jakiś czas zostać uzdrowieni, jeśli tego sami chcą. lecz w wypadku twojej dziewczyny tego uzależnienia nie da się zlikwidować ponieważ ona to kocha i dla niej to jest najważniejsze na świecie. podziwiam odwagę mężczyzn wiążących się z prostytutkami, podziwiam naiwność z jaką wierzą w ich cudowne uzdrowienie. ona sama mówi ci, że nie może bez tego żyć, a ty wierzysz, że kiedyś się to zmieni? jak się czujesz, kiedy twoja zużyta przez innych facetów kobieta przychodzi do ciebie by się kochać z tobą. ja czułbym się podle. czułbym się jak śmieć, którego używa po to by uzupełnić swoją dzienną porcję seksu bo wtedy nie będzie jej bolała głowa. żałosne i wcale nie zazdroszczę wybranki twojego serca. współczuje raczej kłopotów przez jakie będziesz jeszcze przechodził.

Gość masz jakies problemy ze soba
jestes brzydki? odrzucila cie dziewczyna?Tylko tacy faceci szukaja pociechy w kurwach... wspolczuje ci , nie jestes facetem, nie pomyslales jak beda pekac ze smiechu twoi koledzy? i co bedzie jak minie zauroczenie? a jak klienci beda ja zaczepiac na ulicy...

Gość nie wyobrazam sobie zycia
ze swiadomoscia ze moja kobieta to prostytutka....Nawt jakby byla kiedys prostytutka.

Gość przegrałeś życie koleś
No niestety ale jeżeli panienka to lubi to raczej nie ma mozliwości, że to się zmieni. Pamiętaj prostytutka to zawód a kurwa to charakter. Twoja dziewczyna niestety ma charakterek kurwy i nic tego nie zmieni. z tym sie czlowiek juz rodzi.

Gość a ja polecam
dobrego psychiatre dla Was obojga

Gość trzeba miec niskie ego
zeby zakochac sie w kims takim..

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość dziwna ta twoja
dziewczyna jakos nie gwarantuje wam szczescia co innego gdyby ona chciala z tym skonczyc a tak???

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
rozumiem, ale jednak brzmi mi to na prowokacje, można się zakochać w kimś takim, to często są normalne dziewczyny

Gość gość
każda żona to też prostytutka płatne ryczałtem

Gość gość
skoro potrzebuje określonej ilości seksu to TY nie potrafisz jej tego dać? ja też uwielbiam seks i nie wyobrażam sobie by mój partner nie potrafił mnie zaspokoić