Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochaaanaa

Kiedy czas na coś więcej...

Polecane posty

Gość Zakochaaanaa

Jak to u Was było z prawdziwą miłością, po jakim czasie wyznał Wam ją Wasz Książę? Jak długo to trwało? Bo ja czekam już 4 miesiąc na jego slowa... a sobie obiecalam, ze nie zrobie tego pierwsza... Nie powiem..

Gość a jak ten wasz
"związek" wygląda....

U mnie było zupełnie dziwne. On powiedział że mnie kocha już na początku i że wie że jestem miłością jego życia. Patrzyłam na niego jak na wariata bo widziałam go po raz pierwszy, on wcześniej widział mnie w reklamie tv lokalnej. Natomiast ja by wyznać mu miłość potrzebowałam jakichś 3 m-cy

Gość chyba szybko
ja w 3-4 miesiące to raczej nie powiedział bym komuś nawet że go lubię :)

hmmm powiedzial to po jakichs 3,5 miesiaca, pierwszy, ja o wiele pozniej powiedzialam te slowa. uwazam ze trzeba to mowic jak juz jest sie pewnym, a potem zbyt czesto tego nie powtarzac - np przy kazdej okazji spotkania, bo wtedy te slowa traca magiczny sens... ale za rzadko to tez beznadziejnie:(

3 - 4 miesiące to paradoksalnie już dość długi czas, zwłaszcza jeśli spotykasz się z kimś codziennie wtedy znasz już go na tyle dobrze by mogło się wytworzyć uczucie.

Gość Zakochaaanaa
No więc właśnie... Widimy się 2-3 razy w tygodniu, oboje jesteśmy baardzo zapracowani, ja szkola i treningi, on klub i treningi.. Troche tego jest, w kazdym razie on jest starszy i jestem pewna, ze warto czekac: jesli juz usłyszę te słowa, będe przekonana że są najszczersze i najprawdziwsze.

Gość Zakochaaanaa
No więc właśnie... Widimy się 2-3 razy w tygodniu, oboje jesteśmy baardzo zapracowani, ja szkola i treningi, on klub i treningi.. Troche tego jest, w kazdym razie on jest starszy i jestem pewna, ze warto czekac: jesli juz usłyszę te słowa, będe przekonana że są najszczersze i najprawdziwsze.

Gość Zaakochaanaa
Czekam i cieszę się szczęsciem, ale jestem ciekawa czy to tylko moj jest taki oziębły... Sam kiedys mowil mi ze chyba boje sie milosci, jak dopiero zaczęlismy sie spotykac a ja mialam obawy...