Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego akurat ONA

Dlaczego akurat ta dziewczyna

Polecane posty

Gość dlaczego akurat ONA

Jest w moim towarzystwie dziewczyna. Ładna, naturalna. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale jak tylko pojawi się na imprezie oczy wszystkich facetów zwracają się na nią. Każdy chce z nią rozmawiać, nadskakują jej. Jestem ciekawa na czym polega jej urok i jak to przenieść na siebie. Znacie takie osoby ?

Gość pokaz
tylek lub kawalek uda to tez wszyscy beda sie na ciebie gapic

Gość dlaczego akurat ONA
heh, żeby to było takie proste. Ona nie pokazuje a i tak ma powodzenie. Wygląda to dosłownie jakby urok na facetów rzucała

Gość a tak z ciekawosci
ile ona tak mniej więcej waży? i przy jakim wzroście?

Ma w sobie owo niedefiniowalne \"coś\", sex appeal i tyle. Po prostu, niektóre kobiety tak działają na mężczyzn. Nie da się tego zanalizować, rozłożyć na czynniki pierwsze, skopiować po części lub w całości - należy odkryć własną odmianę tegoż.

Gość musi być dobrze..........
pewnie, ze znamy to anioły........ na ziemi :D

Gość kkkjk
Chyba każdy zna takie osoby i to zarówno dziewczyny jak i facetów, mysle ze w pierwszym momencie decyduje własnie to o czym juz napisalas - uroda i naturalnosc, jezeli pozniej okazuje sie jeszcze ze to inteligentna, interesujaca osoba to juz jest chyba wszystko. Obawiam sie ze taki zestaw cech albo sie ma albo nie:o i nie da sie ich tak po prostu nabyc:o

Gość dlaczego akurat ONA
hmmm myślę, że ma około 165 wzrostu, wagi nie znam, nie ważyła się przy mnie :P jest szczupła, ale kształty ma kobiece

Gość dlaczego akurat ONA
co mnie jeszcze dziwi, to, że ona jest ironiczna a czasem wręcz wrednawa wobec facetów a oni i tak wokół niej skaczą

Gość pokaz
a co chciałabys zeby kolo ciebie tez skakali?

Gość dlaczego akurat ONA
a któż by nie chciał

Gość bogacz99
Tez taki jestem. Wszystkie kobity wokol mnie patrza tylko na mnie. Ale nie dziwie im sie. Dobrze (i drogo!!!) sie ubieram, po prostu widac, ze mam pieniadze.

Gość pokaz
wszystkie raczej nie .to niemozliwe.

Gość dlaczego akurat ONA
a jak pokaże im jajka to też będą sie na mnie gapić?

Gość pokaz
raczej nie będą.

Gość dlaczego akurat ONA
tak podszywaczu, wezmę strusie na pewno nie przejdą obok mnie obojętnie

Gość dlaczego akurat ONA
jestem miriam.MAm jaja

Myślę że odpowiedź znajdziesz w socjobiologii. Każdy człowiek ma genetycznie zapisany obraz idealnego partnera. No może nie jest to ściśle fotograficzny obraz ale zespół cech które powinien ten partner posiadać. I są ludzie którzy do tego wzorca pasują idealnie. I nie chodzi tu o cechy charakteru:) . Jedną z takich cech jest np. symetryczność ciała. Symetryczność oznacza małą ilość błędów przy kopiowaniu DNA a co za tym idzie dobry materiał genetyczny ponieważ błędy genetyczne prowadzą do powiększania się asymetrii ciała.

Gość kkkjk
Ironia i wrednosc tez moga byc pociagajace i to o wiele bardziej niz mdłe teksty niektórych dziewczyn. Oczywiscie ta ironia i wrednosci muszą być inteligente a nie chamskie :classic_cool:

Gość dlaczego akurat ONA
chamska nie jest, uszczypliwa tak. Boże jak ja bym tak chciała. Ja faceci dosłownie po rękach całują. Nie wiem czy wzbudza respekt czy co. ale zauważyłam, że jak facet którą ja poznaje całuje ją w rękę. nawet jeśli ona akurat nie wygląda jak dama, tylko jest np w poszarpanych jeansach i koszulce

Gość dlaczego akurat ONA
ale ja mam kurze .Przepuscie inwalidke.

Gość eskimos z zimnym kaloryferem
z tą symetrią to tylko do pewnego stopnia, bo idealnie symetryczna twarz jest wręcz nienaturalna, i nieatrakcyjna :)

Gość dlaczego akurat ONA
jest jedna rzecz która mi się u niej niesamowicie podoba :) ZAWSZE trzyma się prosto :) jak stoi, idzie czy siedzi :) i tego się od niej będę uczyć

Gość skarabeusz2
całowanie po rękach?:o to dziwaczny i niesmaczny obyczaj:o na prawde dziewczyna sie to podoba?:O obserwowalem to jak dotad tylko u starszych ludzi a u młodych tylko na wsiach

Gość symetryczna twarz
co to znaczy niesymetrzyczna twarz? Ze jedno oko jest wyzesze ,drugie nizsze? Albo jedno wieksze drugie mniejsze? Nie rozumiem

Gość dess
mozna powiedziec ze ja jestem taka osoba. nie wiem naprawde na czym to polega, bo chociaz jestem atrakcyjna to nie jakas super nadzwyczajna. ludzie mowia ze bije ode mnie jakas pozytywna energia-myslalam ze to pewnie dlatego ze malo we mnie zlych emocji i duzo sie usmiecham. ale kiedys stalam poznym wieczorem na przystanku, byl mi zimno i chcialam byc jak najszybciej w domu i zaczepil mnie mezczyna, spytal o autobus, a potem powiedzial ze wlasciwie to chcial tylko zgadac bo wyczul u mnie pozytywna energie. no myslalam ze zwariuje;) w podobny sposob poznalam obecnego meza:) znam tez jedna dziewczyne ktora dziala na mezczyzn tak jak opisujesz-nie jest jakas pieknoscia ale tez ma w sobie cos ze faceci szaleja. rowniez nie wiem co, ale ona to wykorzystuje i zmienia ich jak rekawiczki:O na pewno jako kobieta dbasz o siebie i robisz wszystko zeby wygladac jak najladniej, wiec doloz jeszcze do tego pozytywne nastawienie do swiata i usmiech na twarzy:)

Gość dlaczego akurat ONA
najbardziej podoba mi sie jak jej stoji.Jest taki twardy mmm..

Gość do autorki___________
Czysta zazdrosc przez ciebie przemawia. Zamiast znalezc sobie jednego faceta, byc mu wierna, wolalabys miec kilku facetow, cholernie przystojnych i z kazdym z nich sypiac, itd. Zastanow sie troche.

Gość koko23
brunetka czy blondynka ?? :) ta pięknośc ?? :)

Gość do autorki___________
"ale ona to wykorzystuje i zmienia ich jak rekawiczki" o to to... wlasnie.... autorka chyba tez by tak chciala