Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego akurat ONA

Dlaczego akurat ta dziewczyna

Polecane posty

Gość dlaczego akurat ONA
Jaka zazdrość ?? Ja się po prostu próbuję dowiedzieć czym to jest spowodowane. Nie chcę zmieniać facetów jak rękawiczki, bo mam swojego. chodzi mi jedynie o to jak faceci Ją traktują :) a robią to naprawdę wyjątkowo i zazwyczaj z klasą

Gość autorko
zwyke takie kobiety jak ta dziewczyna są samotne az do 30 roku życia , zeby zaspokoic swoją pyche.Specjalnie nie umawia sie z chlopakami by miec jak najwiecej adoratorów.Wie ,ze gdyby byla zajeta to zainteresowanie jej osobą by i zmalało.Dopiero po 30 sobie znajdzie faceta.

Gość dlaczego akurat ONA
moja koleżanka również jest brunetką

Gość dlaczego akurat ONA
przepraszam juz nie będę się podszywał bo zaraz przyjdzie do mnie mój czarny misiek-pyciek i zbolcuje mnie świątecznie:D na samą myśl o tym przepełnia mnie radość bo jak mówi moja mama dobrze jest dawać, więc nigdy nie odmawiam choć czasami mam problmy z siadaniem:(

Gość koko23
:) dlaczego akurat ONA - a Twoja kolezanka jami ma kolor włosów ?? :)

Gość heeehe
a mowi sie ze brunetki nie maja powodzenia

Gość dlaczego akurat ONA
koko23 - jest łysa :(

Gość autorko
ale jest wiele takich lasek .Piekne i specjalnie wolne ,bo wiedza ze jak kogos znajda to zainteresowanie spadnie co najmniej dwukrotnie ich osobami. Znam takie laski.Uwazaja sie za pieknosci.Traca dziewictwo okolo 30 zyja w samotnosci tylko by byc adorowana i miec wiecej adoratorow od kolezanek.

Gość dlaczego akurat ONA
dalej próbuję się podszywać, ale jak widać z czarnym chujem w dupie i podszyw do dupy:(

Gość autorko
a facetom dają kosza byle tylko byc samotnymi do 30 i nie tracic stada adoratorów.

Gość koko23
jak to nie mają :) własnie teraz w modzie tylko brunetki, to jest potwierdzone różne wyniki sondażów itd potwierdziły ,ze moda blondynek minęła , choc wiadomo sa tez ich zwolenniecy ale wiekszosc woli brunetki :) sama jestem brunetka ,ale powodzenie mam srednie :)

15.04] 16:19 z tym sie niezgodze.. jesli sie kocha to sie chce juz byc z ukochanym co komu po tysiach adoratorow? nic

Gość taka o
heh, chyba pozostanie to niewyjaśnione zjawisko. NIe chwaląc się ja chyba tez jakos przyciągam facetów. Sama sie dziwie jak to sie dzieje, nie jestem pięknością, nie mam idealnej figury. nie wiem co oni we mnie widzą:) Faceci zawsze mi mówią ze jestem wspaniala, a kiedy pytam dlaczego odpowiadają ze całokształt jest wspanialy :P wiec chyba sie nigdy nie dowiem

Gość autorko
to sie nie musisz zgadzac.Kazdy ma swoje zdanie.Istoeja jednak takie kobiety.Bardzo ładne sa zwykle

Gość autorko
no i wiedzą ze z łatwoscia znajda sobie partnera w wieku 30 lat.Nie moga sie pogodzic z tym ,ze nikt oprocz partnera nie bedzie na nie zwracal uwagi gdy znajda sobie kogos

.ze nikt oprocz partnera nie bedzie na nie zwracal uwagi gdy znajda sobie kogos -- zapewniam, ze bardziej boli brak adoracji ze strony ukochanegoniz jakis tam tlumow:) no:P

Gość autorko
dlatego sa takie wolne piekne 30 .Lubia byc adorowane .

samotne 30 sa bo.. kochajakogos... i sa same.. liczy sie tylko on...