Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala

PIERSIIIIIIIII koniecznie Dziewczynki zerknijcie

Polecane posty

Gość lalalalala

Dziewczynki u mnie w ogole skomplikowana sprawa bo moimi pierwszymi tabletkami byly microgynon 21 piersi wyraznie urosly, ale za to cera okropnie sie pogorszyla :( wiec przestalam brac :) teraz biore cilest i moje piersi maleja!! widocznie cilest mi nie sluzy czy to znaczy ze jak zmienie tableteczki to biust znowu zareaguje ? opczywiscie to sprawa indywidualna ale mnie troszke to martwi bo czuje sie jak deseczka mimo ze nia nie jestem, caluje :* czy biust powieksza sie tylko przy pierwszych tabletkach czy tez mozna zacza w ogole inne i nagle bum!rosnie:)??PISZCIE JAK U WAS!!!

Gość Marta1983
zapytaj ginekologa niech ci dopasuje takie jakie tobie odpowiadaja a swoją drogą miałaś robione jakieś badania czy przepisał od tak sobie bo go poprosiłaś?

Gość lalalalala
przepisał po konsultacjach :) wszystko zgodnie z prawem hihi :) tylko martwie sie, ze jak zaczne inne to nie zareaguje biuścik :) u Ciebie jak to wyglada :) ?

Gość Ziki
ja biore Cilest i mi urosły cycuszki :D i takie jędrne się zrobił, konsultacja konsultacją,ale badania są najważniejsze, na hormony,morfologia itp.

Gość Ziki
a tak wogóle to jak przestaniesz brać tabsy to wszystko wróci do poprzedniej wersji sprzed brania tabletek.........chodzi mi o wygląd Twgo ciała tabletki masz mieć obrane pod tym kątem żeby organizm na nie dobrze reagował itp a nie czy ci cycki urosną czy nie. po jednych możesz mieć jak Pamela po innych ich wogole nie mieć........ważne żeby organizm je tolerował poza tym to że ci zmalały po Cileście to nie znaczy odrazu że ich nie toerujesz......

ja brałam yasmin, biust mi urósł do ogromnych rozmiarów, ale po odstawieniu tabsów nic nie spadło...

Gość lalalalala
ja wlasnie śmigam jutro do mojego ginekologa i zobaczy cło takiego zrobi :) dodam ze nie robilam zadnych badan... ryzyko :) :*:*:* trzymajcie sie cieplutko :P

Gość lalalalala
a tabletki, ktore maja wiecej hormonow, np. yasmin, moga wplywac na poprawe biusciku :)? wiem ze to sprawa indywidualna ale ;)

OMG!!! ja brałam 3 różne tabsy i po żadnych mi biust nie urósł.... Masz racje... dobieraj sobie tabletki w kategoriach \"zwiększenia biustu\" GRATULUJĘ CI!!! jednym rosna innym w ogóle. A najwidoczniej tamte zatrzymały Ci wode w organiźnie i dlatego biust sie powiększył. A lekarz co powiedział. Nie wysmiał Cię?????????

Gość Marta1983
jeżeli piersi ci urosą to masz źle dobrane!!!Zmień na inne..