Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyyna

WAZE 83KILO MAM 166CM WZROSTU

Polecane posty

Gość martyyna

jestem smutna nienawidze siebie wygladam jak swinia nie mam ochoty wychodzic z domu...nienawidze lata uda mis ie ocieraja no jestem obrzydliwa...mozecie mnie zjechac zasluzylam sobie

Gość dresiarz Bemowo
nie narzekaj tylko zrób cos z tym,dasz radę dziewczyno,czas na dietę ,bedzie ok

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja mam podobny wzrost wazyłam kiedys prawie setke ale zeszłam do 70 kilo zawziełam sie i sie udalo, teraz sie robi cieplutko możesz robić codziennie długi marsz godzinny to ci bardzo duzo da!! rozsadana dieta i bedzie dobrze ja wage 70 kilo mam juz 2 lata

Gość nastistekmistek
zacznij cwiczyc ja rozumiem ze nie jesyt ci latwo ale postaraj sie dla samego dobrego poczucia poczytaj tu o dietach cwiczeniach i wez sie za siebie dziewczyno!!!!!!!!!!!!!

Gość dresiarz Bemowo
juz szybka Modena wykasowała co trzeba;) Modenko 👄*

Gość martyyna
myslicie ze nie probowalam ale przychodzi taki moment ze zaczynam wpieprzac na diecie jak swinia a pozniej znowu placz nienawidze swojego cielska jestem wszedzie gruba nawet palce fujj

Gość ja mam 170 cm i ważę 70 kg
zapewniam, że też nie jest mi łatwo ale chodzę na basen, biegam, tańczę trzymam dietę za 3 miesiące będzie 58 :) wiem to powodzenia sama kiedyś ważyłam ponad 100 kg

Gość PtasieMleczko
Cześć Martynko ja mam 172 wzrostu i waże 80 kg :( Mama podobne przemyślenia jak Ty ale od jutra zaczynam dietke bo za 4 tygodnie musze jakoś wyglądać więc możemy spróbować razem Trzymaj się !!! :)

Gość hej martynko
Przede wszystkim nie mow i nie mysl o sobie ten sposob. Nalezy Ci sie szacunek i przede wszystkim to ty sama musisz siebie szanowac ! Na pewno jestes fajna. Postaraj sie schudnac. Zrob to dla siebie bo zaslugujesz na dobre samopoczucie. Pozdrawiam.

Gość martyyna
dzieki wam bardzo kochani jestescie ok zaczynam od teraz juz dzisiaj nie zjem kolacji a jutra zmieniam nawyki i troche ruchu mam nadzieiej ze mi sie uda wiec kto sie przylacza???

Martynko, ja miałam podobny problem tyle że ja mam 1.50 a wazylam ponad 70 kg!!!!!!!wygladalam jak mala, dmuchana bąbka:/trzy lata walczylam ze zbednymi kilogramami..i udalo sie-teraz waze 45kg. i naprawde mozna:)wiec nie smuć się i do roboty:Dtrzymam kciuki