Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabii 20

Rigevidon

Polecane posty

Gość Gabii 20

Nie wiem co się dzieje?Brałam tabletki do marca,potem już nie,z moim chłopakiem kocham się rzadko ostatnio tydzien temy po ponad miesięcznej przerwie, były to dni niepłodne,przed okresem.Kochaliśmy się do końca pare godzin pózniej przjełam 4 tabletki rigevidonu i po 12 godz następne.Okres powinnam dostać w tym tygodniu,ale jeszcze nie mam.Moje pytanie;czy jest możliwość ze po przerwaniu brania tych tabłetek może się rozregulować cykl,i dlatego te spóznienie,czy ta metoda 4 /4 jest skuteczna do 48 godz po,czy duże jest ryzyko ze moge być w ciąży?

Gość mariola19761
hej Gabi 20 napisz mi prosze cos o tym leku,wczoraj byłam u gina i przepisał mi własnie RIGEVIDON .Jak sie po nim czujesz ,czy przytyłas ?

Gość Gabii20
Hej! Kiedy zaczełam brać te tabletki zaczełam robić się większa tzn większe piersi ,pupa,i brzuszek,no i niezadobre samopoczucie, dlatego przestałam je brać,ale to nie jest reguła każdy organizm to indywidum u Ciebie może być zupełnie inaczej...

Gość mariola19761
Trochę mnie przeraziłas.to moje pierwsze tabletki anty.

Gość Gabii20
Nie chcę Cię przerażać tak było u mnie dlatego odstawiłam te tabletki,ale u Ciebie może być inaczej.Znam dziewczyny które biorą te tabsy i jest ok,moja koleżanka też je bierze i jest bardzo zadowolona...

dziewczyny ale ona nie wziela tych tabletek normalnie tylko jako metode yuzpe czy jakos tak... niestety nie poradze ci jesli o to chodzi...