Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosia 27

Zakochałam się, ale....... jak mu to powiedzieć

Polecane posty

Gość malgosia 27

Spotkałam super faceta. Bardzo dobrze wykształcony, inteligentny, przystojny i wysportowany. Pewnie wam się wyda ,ze ideał, ale....i tu jest problem, bo on ma 29 lat i nie miał jeszcze dziewczyny. Na poczatku nie wierzyłam- kjak taki facet nie mógł mieć kobiety. Kobiety za nim wzrokiem wodzą wszędzie. W sumie to o n poświęcił się nauce i karierze bo jest dr i managerem w dużej firmie. Pasujemy do siebie na prawdę, tylko!!!!Ja święta nie jestem i miałam kilku partnerów w tym jednego czarnoskórego. Jak to ukryję i potem się wyda? Z tego co widze to on raczej preferowałby chyba zmałym ,,przebiegiem" nie będę go oszukiwać

Gość kathleenn
a skąd wiesz, że pasujecie do siebie, skoro go dobrze nie znasz...takie rzeczy można stwierdzić dopiero wtedy, gdy buduje się związek...

Gość malgosia 27
przebywamy razem trochę i pewne cechy są bardzo podobne, stosunek do pewnych rzeczy, zainteresowania, upodobania, gust, itd. swietnie nam sie rozmawia, podobne charaktery itd.

Gość bjuti
a on też coś do Ciebie czuje? a poza tym to przecież normalne że miałaś innych przed nim, co on wymaga żebyś była dziewicą czy co? nie rozumiem na czym polega twój problem. a mówić wprost że się zakochałaś to nie mów :) lepiej jakieś delikatne gesty, sygnały - lepiej żeby on wyszedł z inicjatywą - daje Ci jakoś do zrozumienia że chciałby czegoś więcej?

no widzisz było troche poczekac:) ale na powąnie lepiej mu powiedz. Bedziesz miała cięzko, bo jak powiesz ,żebzykałaś się z murzynem......wiesz dla nich to jest cios poniżej pasa:(

Gość pasują do siebie
bo on jest przystojny, wysportowany, bogaty i o wysokiej pozycji społecznej. Każda by powiedziała że pasuje do takiego

Gość jak facet przez 29 lat nikogo
nie miał to się na przechodzoną i to z murzynami nie rzuci :classic_cool: 🖐️

Gość malgosia 27
ja mu się podobam:) i chyba mu w oko wpadłam. Sam powiedział ,ze dzisiaj dziewic nie ma, ale zaznaczył, że jak taką kobietę spotkałby, to nosiłby ją na rekach, bo jesli jakas kobieta tyle lat czekała to znaczy ,że ma jakieś zasady, cel itd. Jest inteligentny i wszystko kapuje tylko z tym murzynem to może być rzeczywiście cios.

Gość elonorka
Wow, ale koleś, aż się wierzyć nie chce ,że taki facet istnieje. Jestem dziewicą, jestem dziewica umów go ze mną:)

Gość bjuti
Sorry ale mamy XXI wiek! Jakaś fobia rasowa czy co? Czarny to już nie człowiek? Co to za różnica?? A poza tym lepiej mu nie opowiadaj o wszystkich swoich kochankach i to jeszcze ze szczegółami że "a ten to był mulat, a tamten to murzyn" itp. PO CO? Po co mu w ogóle to mówić? Przecież Cię nikt nie wygada??

Gość wladyslaww.
chłopie nie bierz sobie kurwy, nie bierz!!!!!!

Gość chcialaby dusza do raju
i myslisz ,ze taki facet cię wybierze, pewnie przebiera w o wiele lepszych i tobie ma zaufać. Do murzynów wypieprzaj

Gość i zarazi HIVem jedynego
fajnego faceta w tym pierdolonym kraju :( co za los :(

Gość nic nowego
szkoda mi tego gościa on panienki nie znajdzie, zna swoją wartość, ma jakieś zasady i co, wszedzie sam rozpustnice. Ja mam podobnie tylko dr i managerem nie jestem:)

1) na kłamstwie niczego nie można zbudować 2) zadzwoń i spytaj czy nie wybrałby się kiedyś z Tobą na kawę :-)

Gość alfred skalski
powiedz mu że się chcesz z nim przespać i zrobisz mu takie cuda, że zatrzyma cię:D:D:D::D:D:D:DD:D

Gość hehehehehehheeeh
dobre zaproponuj mu rzeczywiście może chwyci:D