Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super exsta cool

na ile czasu jechac na Hiszpanii w czerwcu zeby sie ladnie opalic?

Polecane posty

Gość super exsta cool

j/w prosze o wypowiedzi dziewczyny :)

Gość magic21
Ja bylam 4 miesiace na Teneryfie i sie lekko opalilam wiec to zalezy do karnacji a nie od czasu pobytu.Pozdrawiam

Gość ginia22
Jesli juz gdzies wyjezdzam to biore pod uwage to na jak dlugi wyjazd mnie stac a nie to ile czasu potrzebuje na opalanie :)

Gość ktos jeszcze

Gość greentealover
Zalezy jakim kremem bedziesz sie smarowala. Radze uzywac wysokich filtrow, bo w Hiszpanii slonce jest o wiele silniejsze.

Gość ktos jeszcze

to zalezy:P ja np w tamtym roku bylam w Chorwacji 10 dni a to mniej na poludniu przeciez a spalilam sie na wegielek;) czarna po prostu bylam:P gdyby jescze drugie tyle to w ogole jak murzyn bym wyglada:D

Gość mulhollanddrive
i z czego sie cieszysz? z tego, ze zafundowalas sobie kuracje przyspieszajaca starzenie?

Gość Kakaka kaszlaca
Idz na solarium na 30min :D bedziesz miec taniej niz Hiszpanie. Boze ale baby som gupie kuzwa :D :D :D Do Hiszpani zeby sie opalac, to blizej plazy nie masz? Do Afryki sobie polec bo tam lepiej opala:/ idiotyzm.

Gość mulhollanddrive
Ja tez tego nie rozumiem. Ludzie wydaja kupe kasy, aby lezec plackiem na plazy i potem sie chwala gdzie to oni nie byli. Ostatnio kumpela mowila, ze byla w Meksyku. Ja zainteresowana tym panstwem zaczelam ja wypytywac o szczegoly. Okazalo sie, ze byla w Cancun, opalala sie, a wieczorami chodzila do plazowych klubow i barow. Byla tak blisko takich skarbow jak ruiny Majow i ich nie widziala!!!!!

Gość no raczej..
ona jedzie w polu robić albo w winnicy, to se pozwiedza ze łohohoho :D

Gość Nneellyy
Dokladnie tak!!! Bylam w Rzymie ostatnio i zwiedzalismy zabytki:) Spalilam sobie ramiona i twarz na rozowo !! :D :D :D Ale wiecie co, przynajmniej wiem ze bylam (i nikomu nie musze udowadniac)i jest to prawdziwe a nie taka rownomierna sztuczna jak po solarce.

Gość super exsta cool
ale dziwini jestescie, bylam w hiszpanii wiele razy, zeby zwiedzac (min Teneryfa, Barcelona, Madryd, Malaga, Gibraltar) tym razem lece do hiszpanii zeby ladnie sie opalic przed latem co w tym zlego ?

Gość polez klka godzin
dziennie przez tydzien powinno wystarczyc

Gość nelly5656
Wybacz, ale chyba jestes pusta lala, skoro celem Twojego wyjazdu jest opalenie sie...

Gość hawaii
tą samą opalenizne osiągniesz nad Pl morzem ... ja w tamtym roku byłam 1,5 tygodnia i wrócilam brązowa jak milka czekolada ;) to zależy jaką masz karnecje .... ja na blondynkę mam karnacje raczej ciemną ... ciemna oprawa oczy ... opalam się ra czerwono na początku ale potem skóra mnie brązowieje .... idź na 60 minut na solarkę przed wyjazden ... skóra już będzie brązowa a zapewne w Hiszpanii opalisz się na murzynka :)

Gość do hawaii
jestes naturalna blondynka ?? watpie

Gość hawaii
oczywiscie ze farbowana !! ale wygladam naturalnie jak wszytskie tanie blondyneczki-lodziareczki

Gość sliczna dziewczyna