Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita17

pierwszy raz, jak sie zabezpieczyc?

Polecane posty

Gość julita17

chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób moge sie zabezbieczyć? to będzię mój pierwszy raz:P dajcie jakieś propozycje;) aha.. tabeltki odpadają:( z góry dziękuję;)

tabletki antykoncepcyjne mysle ze są najodpowiedniejszym rozwiazaniem , prezerwatywa nie daje az takiej pewnosci..a poza tym tabletki nie odbieraja tej przyjemnosci i poczucie pełnego oddania co prezerwatywy.. ;) pozdrawiam

Gość małybiałymiś
gumka plus globulki plemnikobójcze Patenetx oval( chyba tak się nazywaja) , nie sa może zbyt praktyczne , ale samej prezerwatywy bym nie polecała. Zawsze może sie zdarzyć jakiś wypadek przy pracy, tym bardziej że pewnie oboje jesteście początkującymi kochankami. Ja sama używalam takich zabezpieczeń i obylo się bez nieplanowanej ciąży.Powodzenia;)

Gość najlepiej tego nie rób

Gość taka jedna osobkaaa
wydaje mi sie ze tabletki za mocno sie pienia i moga powodowac dyskomfort...lepiej uzyc zelu plemnikobojczego czy jakos tak;) no i prezerwatywa oczywiscie.Szczerze sama jeszcze tego nie robilam(planuje niedlugo;) ),ale wiele sie naczytalam....i ja osobiscie nie mam przekonania do prezerwatywy i czegos tam jeszcze...:( chyba pozostaja mi tabletki ktorych tez za bardzo nie chcialabym brac...

Gość julita17
a ten żel gdzie mogę kupić i po ile? ;)

Gość w aptece oczywiście

Gość julita17
na recepte?

Gość w twoim
wieku, nie lepiej by było zamast łyk wody. Dziecko masz na to czas ;/

Gość w aptece oczywiście
nie , chyba nie . Wysatarczy że zapytasz to powinni ci udzielić informacji. Myślę że cena nie powinna przekraczać 20-30 zł

Gość taka jedna osobkaaa
przestancie...kazdy zaczyna wtedy kiedy jest na to gotowy :o

Gość julita17
nie mówcie że jestem za młoda:/ poważnie o tym myślę i uważam że dojrzalam do tego:/ do:w aptece oczywiście Ok, DZiekuje za inforamcje;)

na pierwszy raz wystrczy gumka. Tylko nich chłopak lepiej nie spuszcza się w Tobie nawet jak ma gumkę, bo z tymi prezerwatywami róznie bywa ;)

Gość kinga22
jak na pierwszy raz najlepsza bedzie gumka ale na dłuzej polecam piguły bo z tymi gumkami nic nie wiadomo pekaja a skoro nie mozesz piguł to moze plastry itd poczytaj na forum o antykoncepcji jest duo topików.