Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalla

okropna buzia

Polecane posty

Gość alalalla

mam 28 lat ale moja cera wyglada na 40 mam zmarszczki owlosienie sie pojawia pajaczki naczynka co robic jak inni dbaja o urode nie raz widze ze maja taka ladna cere jak to robicie

Gość przede wszystkim woda
zapominacie o piciu wody, 1.5 litra wody minerlanej lubz filtra. Skora jest sucha dlatego szybko powstaja zmarszczki. Poza tym zdrowe odzywianie, by zapewnic odpowiednia ilosc witamin, mikroelementow. Z zewnatrz powinnas stosowac kosmetyki natluszczajce , nawilzajace, ale do cery wrazliwej. Cos rowniez na te pajaczki.

Gość karolina 1987
ja tez zaczynam dostrzegać u siebie ten problem zwłaszcza po odchudzaniu moja buzia stała sie nieładna i zdecydowanie zwiekszył sie na niej meszek ale za to rzesy sa dłuższe...tez nie wiem co robić bo mam 20 lat a pojawiły sie zmarszczki. przez ostatni miesiac uzywałam kremu niwea i troche lepiej ale bez przesady tyle tylko ze mniej mnie szczypie...jak zastosowałam garnier do suchej skóry to dostałam uczulenia i cały czas kichałam...wiec poradzcie co robić...soku z marchewki tez nie mogę pić:-(

Gość przede wszystkim woda
sprobujcie smarowac twarz oliwa z oliwek, ponoc sprawdzony sposob gwiazd na piekna cere.

Gość ja tam
zainwestowalam w cos zupelnie nowego, najpierw zalowalam ale teraz widze efekty,lubie lazic po roznych targach zdrowia i kosmetycznych i na jednych z nich kupilam takie cos do wody, ma specjalne mineraly i dzieki temu niby ma oczyscic organizm i rozne takie nie chce mi sie pisac...no coz sprobowalam bo wybulilam niezla kase za to..bylam zla bo wiadomo jak latwo wpuscic sie w kanal a z cera mam przeboje od dawna:/ no i co...pije sobie ta wode, przemywam nia twarz i stosuje dalej swoje kremy i musze przyznac ze efekt widze...buzia jest barzdiej nawilzona nie wyskakuja mi cysterny i odpukac nie narzekam...najbardziej ciesze sie z tego nawilzenia bo po wszystkich tych zabiegach skora schodzila mi strasznie zobaczymy jak bedzie dalej, bo juz mam dosyc patrzenia na swoja twarz:/ mam nadzieje ze chociaz to mi pomoze...pozdrawiam