Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

davidka

ROWERKÓW NIE MA W SPISIE TEMATÓW

Polecane posty

NIE PROSIŁABYM O POMOC GDYBYM COŚ ZNALAZŁA NA KAFE ALE TUTAJ NIC NIE MA NA TEN TEMAT A MOŻE JAKIŚ LINK DO STONKI O ROWERKACH

Gość Alexxxa
Czy nie uważasz, że roczne dziecko jest za małe, aby jeździć na rowerku? Obawialabym sie na twoim miejscu, że nie będzie mogło załapać, że ma pedałować. Mogę dać ci ogólne rady odnośnie rowerów - nie kupowac plastikowych w hipermarketach, bo lubia się łamać. Dla dziecka ważne jest, aby miało koszyczki, schowki czy inne pojemniki.

Alexa, ale skąd ci przyszło do głowy, że chodzi o roczne dziecko????? Tu nie ma ani słowa o wieku dziecka. Ani słowa nawet o dziecku , ściśle mówiąc :) Ja polecam allegro. Do wyboru do koloru.

Gość a skąd wiadomo że to
rowerek dla rocznego dziecka? Przecież autorka nie podała, czy dziecko ma 1,2 ,3 czy 5 lat :O

Gość Alexxxa
Jest inny topik na temat rowerków załozony przez autorkę, stąd wiem, że chodzi o roczne dziecko

Tez szukalam czegos o rowerach.Moja córka ma 7 lat. Nie stac mnie na drogi rower,a tylko takie znalazlam (od 550 zl wzwyz)

:) chodzi o roczne dziecko i o rowerek taki na którym dziecko sobie siedzi a ja je prowadzę , ponieważ dziecko zaczęło raczkować jak miało 6 miesięcy a ok 8 jak chciało chodzić wiec pomyślałam że bezpiecznejsze jak będzie się przemieszczal na takim rowerku niż na swoich nóżkach żeby tak nie obciążać kręgosłupa!!! takie rowerki mają też poręcz wokół siebie aby nie wypadło tylko ze jest tyle tych rowerków że nie potrafię wybrać i zawsze ktoś może lepiej doradzić bo jedne mogą być wadliwe:(

Gość jaja mama
wiesz moje dziecko na roczek dostało rowerek plastikowy z ktorego jestem zadowolona i dziecko o wiele bardziej woli na nim jezdzic niz w wozku.Tylko ze przy zakupie musisz zwrocic uwage na jakosc plastiku,bo ten co mam jest naprawde stabilny,ale ostatnio bylam w dzieciecym sklepie pokupowac troszke cienszych ciuchow i zwrociły moja uwage 3 stojace tam rowerki bo z wygladu były o wiele ciekawsze niz ten ktory mamy(tzn bardziej kolorowe i miały daszek) ale jak je dotknełam to juz mi nie było zal ze nasz jest taki "smutniejszy"bo to było poprostu badziewie i podejrzewam ze na pierwszym dołku połamałyby sie

jaja mama włąśnie zauważyłam że niby te rowerki wyglądają tak samo ale z bliska różnią się plastikiem więc ciągle jeszcze się zastanawiam:) ...mam tylko nadzieję że w tym roku zdąże go kupić;)

Polecam Wam portal www.kindi.pl, na którym buszuję od dawna i zawsze znajduję pomocną radę, gdy mam rozterki w temacie \"dziecięcym\". Na pewno będzie coś o rowerkach ;)

Jeżeli chodzi o rowerki, to z doświadczenia mogę powiedzieć, że jedyny rowerek trójlołowy na którym się dobrze jeździ, to taki, co ma łańcuch a nie pedały przymocowane do przedniego koła. Reszta jest do d... , a im grubsze kółka to tym bardziej do d... . Chyba, że chodzi o to, żeby dziecko w nim pchać.