Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka23x

ból

Polecane posty

Ewa nie mów że coś cię krępuje. Odpowiedz na pytanie czy to cię pociąga i czy chciałabyś tego spróbować. Jeżeli tak to wstyd kiedyś zejdzie na plan dalszy. Ale musisz wiedzieć czy etgo chcesz. To jest najważniejsze.

no to ja wiem ze chce sie kochac z moim factetem,ale nie chce analu i on to akceptuje,tlyko ze z tego sexu tez chyba nic nie wyjdzie:(

A czy próbowałaś wsadzać tam sobie coś cieńszego niż członek twojego faceta. Tak zeby sprawdzić delikatnie i pomału w którym miejscu jest ten ból. Może być zwykły termometr. No chyba że tego też się wstydzisz. A czy rozmawiałas na ten temat z facetem?

A może ma za długiego i wchodząc z impetem do końca udeża w ściankę pochwy i sprawia ci tym ból. Może niech wkłada do połowy i wtedy zobaczycie.

Ewa no nie gadaj głupot. Jemu przyjemność a tobie ból. Niech on sprawi ci przyjemność nie sprawiając ci bólu. A jak długo ze sobą jesteście.

ponad2,5 roku nie wiem czemu ja musze miec ze wszystkim problem,bardzo mnie to denerwuje,bo kocham go i wiem ze dla niego to jest wazne

Znowu zła odpowiedź. Dlaczego TO jest dla niego ważne a nie TY. Coś mi się wydaje że on stawia sex z tobą ponad ciebie a ty się boisz że go stracisz jak mu nie będziesz dawała. A tu wyniknął problem z tym bólem i teraz boisz się podwójnie. Czy tak nie jest?

nie,bo ja tez chce to zorbic,tez chce sprobowac i tez mi na tym zlaezy,tlyko ten bol sprawia ze mi ochota rpzechodzi:(

Ewa już nie wiem co mam powiedzieć. Jest tyle sposobów żeby to sprawdzić. A czy próbowałaś kochac się w wodzie. może goraca woda jeżeli już nie alkohol. Sam zresztą nie wiem. Nie jestem twoim facetem wiec nie mogę tego sprawdzić ani ci pomóc. Ha ha ha.

Gość zdziwiona....
boshe: Ty jesteś facetem?