Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia_misia

bio CLA

Polecane posty

Gość pysia_misia

witam wszystkich na diecie! :) od dzis zaczynam z Bio CLA, kupilam opakowanie 60 kapsułek, cel - 5 kg. czy któras z Was już to stosowała? w jakich dawkach?

Gość a kto a kto
nie znam nikogo komu to pomogło na diecie chyba ze dużo dużo cwiczył

Gość yhfj
stosowalam, nic nie daje. kolejny pic na wode :( nie ma innego wyjscia - mniej jesc, wiecej cwiczyc :)

Gość no ale co
?? Ćwiczyłaś i nie pomogło ? Ja ten preparat zażywam od wczoraj. Moge powiedzieć jedno: od czasu śniadania o 6.30 nie czuje głodu !

Gość yhfj
cwiczylam i nie bylo rezultatu. przestalam to brac, zmniejszylam ilosc kalorii (ok.700-800 dziennie), dalej cwiczylam i ,,,schudlam:) ale wiesz, znam wiele osob ktore twierdza ze schudly na herbatkach Vitaxu - moze na kazdego inaczej to dziala :) jsli juz kupilas to zazywaj ale pamietaj o diecie i ruchu! powodzenia!:D

Gość no ale co
ja na szczęście dostałam ten preparat w prezencie :-) No i ćwiczę. Nie ma diety cud !

Gość pysia_misia
kurcze troche ostudziłyscie mój zapał! :/ tyle sie nasłuchałam o super efektach bio cla, ze sie skusiłam :) oprócz tabletek mam zamiar ćwiczyc i mniej jeść :) mam nadzieje ze to wystarczy bo głodówki czy ostre diety to nie dla mnie :(

ja kupiłam na próbę clarinol..oczywiście do tego ćwicze;) mało tu opinii o nim, więc zrobie z siebie królika doświadczalnego:P

Gość o kurcze...
ale clarinol to to samo co bio cla tylko inna dawka.

tyle to ja wiem..tyle, ze w clarinorze masz większą dawkę i dzięki temu jest wydajniejszy..

Gość eeetammmmmmmmmmmm
to nic nie pomaga - wyrzucanie kasy w błoto.. lepiej tą kase odłożyć na nowe ciuszki i wziąśc sie za zmniejszenie kcal.... i odrazu beda efekty ....

myśle, że CLA to jedna z substancji, która może pomóc i wiele firm zajmujących się odżywkami i suplementami ma produkty z CLA tylko, że potrzeba czasu i wytrwałości aby zobaczyć efekty!! nie ma cudów!! to jest wspomagacz, a nie \"dieta cud\"..a wiele osób po prostu zagłusza swoje sumienie używając takich specyfików i nie robiąc nic ponad to!! tutaj potrzeba miesięcy ciężkiej pracy, a nie paru dni

Kupiłam dziś bio cla, ale nie wzięłam na śniadanie, bo nie wiedziałam ile, bo opinie są różne. Mam 158 cm wzrostu i 53 kilo wagi. Niby nie jestem gruba ale za to tłusta i okropnie się z tym czuję. Ni podoba mi się mój brzuch,który zawsze był płaski i już nie jest. Tłuste uda i ramiona. Chciałabym ważyć 47/48 kg bo wtedy czułam się lekko i sexi. Mam taki plan: rower, na piechotę do pracy, zero moich ukochanych batoników i jedzenie do 17/18 godziny. Mniejsze porcje, więcej warzyw i owoców; szczególnie grejpfruta. Chcę te 5 kilo zrzucić do końca czerwca, czyli mam 3 miesiące. Uda się?

Gość wielka_kapsuła
heh - ja dzis tez kupilam- pierwszy raz. Wezme dzis przed bieganiem, a jesli nie pojde to jutro po sniadaniu i przed areobikiem. Jest to cla z zielona herbata i l-karnityna firmy Olimp. Dalam w aptece za 60 kapsulek 35 zl. Ponoc dziala przy wysilku fizycznym. Cwicze od 2 tyg. Nalezy brac 1-2 kapsy 2 razy dziennie. Ale taaakie wiekie te kapsuły to dwoch na raz nie dam rady. Powiedz prosze jakiej firmy bio kupilas i jaki koszt ponioslas. Bede obserwowac czy po kolejnych 2 tygodniach spale wiecej przy takim samym trybie zycia i cwiczen.

Tyle się naczytałam o tym cudownym specyfiku, że w końcu skusiłam się i go kupiłam. I co? I nic! Efekty są,a jakże,ale zupełnie nie takich oczekiwałam. Mam zwiększony apetyt, a słodycze mogłabym jeść non stop. Wcześniej jakoś mnie do nich nie ciągnęło;\ Dodam jeszcze, że trochę ćwiczę. Biorę BIO-CLA z zieloną herbata dopiero trzy dni, więc postanowiłam jeszcze trochę poczekać. Jeśli nie pomoże,to chyba przerzucę się na Term Line i będę się modlić, żeby nie mieć problemów z żołądkiem po nim, bo czytałam o kilku takich przypadkach.

Gość bas25
A ja kupiłam rower stacjonarny i ćwiczę codziennie aż mi pokaże na monitorku, że spaliłam 500 kalorii, poza tym jem to samo co wcześniej tylko połowę dotychczasowej porcji, gubię 2 kg na tydzień, bez suplementów i żadnych dodatków.