Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna księżniczka

Pomóżcie mi

Polecane posty

Gość śliczna księżniczka

Pomocy. Wczoraj, jak byłam pod przysznicem, znalazłam na swoim biodrze paskudny, obrzydliwy, ohydny rozstęp. Nie wiem, co zrobić. Dziś poszłam do solarium i chciałam go opalić, ale zrobił się jeszcze bardziej widoczny. Ja nie chcę być brzydką babą z rozstępami :(. Co mam zrobić? I co ja powiem mojemu menowi?

Gość ty durna babo
juz myslalam ze cie zgwalcili albo jaka inna krzywda, a ty poprostu jestes prozna. rozstepy ma kazda kobieta, mniej lub wiecej. facet kocha to zaakceptuje.

Gość śliczna księżniczka
Nie każda. ja do tej pory nie miałam takich paskudzw i nie życzę sobie mieć. Znacie może jakieś sposoby na pozbycie się tego... czegoś? Już sama nazwa jest wstrętna. I nie wiem dlaczego piszesz, że jestem próżna? Bo nie chcę mieć rozstępów?

Gość ty durna babo
z drugiej strony podziwiam cie, ze udalo ci sie odnalezc az trzy synonimiczne okreslenia do wyrazu "rozstep" :D popracuj jeszcze troche nad soba i to dopiero bedzie:)

Gość śliczna księżniczka
raczej epitety a nie synonimy. To, że jestem śliczna jeszcze nie oznacza, że jestem głupia :).

Gość śliczna księżniczka
jak można zrobić coś takiego ze swoim ciałem? Obrzydliwe. I dlaczego ktoś pisze pod moim nickiem?

Gość śliczna księżniczka
tak... macie racje jestem próżna i głupia, ale to dlatego że pracuje w burdelu i sie musze podobać facetom

Gość papapai
moze i ładna jestes ale głupia jak nie wiem co myślalam że juz takie nie istnieją

Gość papapai
oj jankesa nie do ciebie przperaszam - do księzniczki kóra ząłozyła topik

Gość śliczna księżniczka
oj niestety ja jeszcze zostałam, przykro mi, ale co mam zrobić ze swoim rozstępem i głupotą? może mi ktoś doradzi?

Gość ty durna babo
majn got...kobito, te 3 z trudem wynalezione przez ciebie wyrazy sa wzgledem siebie synonimiczne. czy takie rzeczy trzeba ci tlumaczyc??

Gość śliczna księżniczka
Nie rozumiem. czym dałam asumpt do twierdzenia, że jestem głupia? I dlaczego ktoś nadal pisze pod moim nickiem? czyżby was rozwścieczało to, że jestem świadoma własnej urody? A może to, że miałam czelność wytknąć jednemu z was błąd?

Gość śliczna księżniczka
Względem siebie i owszem, ale nie są synonimami słowa "rozstęp" co raczyłaś napisać.

Gość ty durna babo
te 3 z trudem wynalezione przez ciebie wyrazy sa wzgledem SIEBIE synonimiczne. naucz sie czytac, pulchra. ale mam z ciebie beke:D

Gość są synonimy plaku

Gość śliczna księżniczka
Wybacz, ale, albo masz problemy z werbalizacją własnych myśli i stąd nieporozumienie, albo jesteś tak upośledzona i zakompleksiona, że nie potrafisz przyznać się do błędu, choć każdy może twój post przeczytać i sprawdzić. Można powiedzieć, że błysnęłaś tu... złotym zębem, bo z intelektem u ciebie raczj cieniutko.

Gość o upośledzeniu nic nie mów
bo mnie wkurzasz, nie bede z toba pisac, bo tak glupiego babska nie widziałam pa

Gość ty durna babo
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3449699 masz tu odpowiedni topik da siebie:) zobaczysz, jak urodzisz dziecko to cellulit i rozstepy obleza cie na calym tylku. swiadomosc twej urody jest powalajaca. czekam na zdjecia:D

Gość mam rozstep przegralam zycie
jestem piekna a wylazl mi rozstep!! co robic?

Gość Dorosła_Kobieta
Bosz...

Gość spoko_loko
tylko nie ogladaj tylko bo jeszcze stwierdzisz ze Ci pekl na dwie czesci...LOL

Gość śliczna księżniczka
Widzę, że tu pomocy nie znajdę. Same stare, grube, zakompleksione, poryte rozstępami, upstrzone celulitem i innymi wypryskami, ale świadome własnej wartości babole. Żegnam towarzystwo. Nie dosyć, że paskudne to i tępe. Bawcie się dobrze brzydactwa.

Gość zboczona starucha
A czego się spodziewałaś po forum erotycznym? Jakbyś miała za małe cycki lub za dużą łechtaczkę to w porządku, ale twój problem to raczej na forum zdrowia i urody pasuje. A tak na marginesie to słyszałam, że opalanie pogarsza sprawę ale są podobno bardzo skuteczne kremy. Sama tego nie sprawdzałam, bo choć mam rozstępy po ciążach, to wisi mi to, ale powiem Ci, że one z czasem robią się mniej widoczne.

Gość kac pro
rozstępa to ona ma-między nogami :-))