Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amatorka klastrów

Czy zgwałcenie faceta jest możliwe?

Polecane posty

Gość fse
spryt nie przezwyciezy siły .zajac nigdy nie poradzi sobie z lisem

nie oglądałeś tej radzieckiej bajki? ;) ostre kły nie wystarczą by mnie pokonać... mam pazury, jak każda kotka.

Gość fse
z pazurami moze byc gorzej.MAm twarda skore jednak

Gość tryskator maximus
Czyli jaka jest konkluzja? bo - skoro fse potrzebuje do seksu miłości tzn że bez miłości nie zseksi się ergo nie da sie go zgwałcić ponieważ po prostu taka kobieta go nie pociąga - a więc nie jest możliwe zgwałcenie faceta z przyczyn technicznych. Wg biedronki - do seksu potrzeba też klapki w mózgu skoro zatem nie ma tej klapki to nie staje ergo nie można z przyczyn technicznych zgwałcić. Inne głosy też to powtarzały.... ja też tak sądzę - nie można faceci zawsze chcą....

Ten temat kiedyś już był i ja tam nadal uważam, że nie da rady... Tak się mówi, że facet ciągle chce, a skoro tak to poszukaj sobie wypowiedzi kobiet, których partner nie chce się z nimi kochać tak często jak one tego potrzebują. Jest tu tego sporo... Facet chce jak ma ochotę ;) I tym nie różni się za bardzo od kobiety. Więc uważam, że faceta można zgwałcić. Fizjologia fizjologią, ale wątpię czy by po takim seksie z pistoletem przy skroni na przykład odczuwał przyjemność. A jeżeli np zgwałci go inny facet analnie? Bo jakoś skupiliśmy się na wzwodach, a o tym zapomnieliśmy, tak jakby facet nie miał odbytu :O

podobno da rade... aua. A aua to dlatego, ze znajoma podobno(nie wiem na ile podobno, na ile serio) zgwalcila faceta, pijanego jak bela. Wzwodu nie dostawal, to mu wklad od dlugopisu wsadzila... erherm... ze mnie az zabolalo :P

Gość długopis to ściema
też znam tą historie :D 2 osoby mi to opowiadały

Gość julka25

Gość hyjuki
chyba jest

to, że facet ma wzwód wywołany określonymi bodźcami, nie znaczy, że chce się kochać ... - a więc jeżeli mu to kobieta zrobi wbrew jego woli, mimo ze jest sztywny, to jest to gwałt na facecie

Gość 12345 abc
wyobrascie sobie sytuacje .Kobieta wiąże faceta ściąga mu spodnie i mówi że ma HIV i choruje na aids.Potem się rozbiera i czy mu stanie?A ona próbuje usiąść albo do buzi.To jest gwałt.Stanie mu czy nie

Gość nanina
moim zdaniem jak najbardziej mozliwe. bo gwalt jest wtedy, gdy jedna osoba sie na praktyki seksualne nei zgadza(lub nie ma na to wplywu). to, ze mezczyzna jest w stanie podniecenia, to nie znacyz, ze rowneiz tego chce. myslisz, ze jak kobieta jest gwalcona, to napewno nie sprawia jej przyjemnosci fizycznej? po prostu tak reaguje nasze cialo. gorzej z psychą.