Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość like yuuulike

jak myusi byc kobietka w lozku i na codzien

Polecane posty

Gość like yuuulike

by facet chcialsie jej oswiadczyc i po ilyu zwykle facieci sie oswiaczaja znaczy jakim czasie i jak musi byc kobietka by zapragnac z nia byc cale zycie??

Gość zenkkkkk
dobra w lozku bezpruderyja a wrazliwa jak anoil na codzien..szukamtakiej

chyba nie ma reguły-po jakim czasie--mój juz po miesiącu chciał sie chajtać:Dchoc ja go sprowadziłam na ziemie i wyszłam za niego po 2 latach

Gość SN1 tudzież SN2
'kobietka', bez komentarza.

Gość żonaty po 30
Witaj. Uważam, że kobieta zawsze powinna być kobieca (czyli miła, wrażliwa, ale bez przesady, zawsze zadbana, zmysłowa). Myślę, że tu jest klucz do sukcesu. A jeżeli chodzi o czas od poznania do zaręczyn to jest różnie i na to nie ma żadnej reguły. Aby małżeństwo było udane i szczęśliwe należy dobrze poznać partnera, aby później nie okazało się, że trzeba się za niedługo rozwodzić.

Gość powinna być
dziwką w łóżku i damą w salonie, jak taką znajdziesz, żeń sie natychmiast!!

Gość gość
Facet sie odwiadczy jak kocha i jest gotowy na przyjecie nowych obowiazków na siebie. To jaka jestes, nie ma tu nic do rzeczy, bo se pomysl, ile chodzi po ulicach kobiet z tak fantastycznymi cechami charakteru i extra urodą, że jesli bylby jakis model...schemat na co lecą faceci, to pewne kobiety mialyby mase adoratorow biegajacych za nimi z pierscionkami, a inne nikogo...a jednak jak wiesz, kazda potwora w koncu trafia na swego amatora...

Gość SN1 tudzież SN2
by facet chciał się jej oświadczyć... facet albo chce albo nie chce się oświadczyć, i to jego chcenie nie powinno zależeć od kobiety, czy jest dziwką w łóżku, czy damą w salonie, czy innym potworem. albo chce i się oświadcza, albo nie chce i się nie oświadcza. a że nie wie czy zostanie przyjęty, czy nie? ryzyk fizyk! co za kicha, patrzcie, oglada towar i ewentualnie płaci!

Gość gość
Slusznie prawisz.Wiem jednak, że czesc kobiet zyje w przekonaniu, ze owe zareczyny mozna przyspieszyć, będąc własnie chodzącym aniolem na codzien i wyuzdaną suczką w sypialni. Ni bardziej blednego, bo nasza prawdziwa natura i tak predzej czy pozniej wyjdzie, a twedy może być tylko big tragedy w zwiazku.

Gość nnnnnnnbbb
waska cipka

Gość fajniuutki
Kobieta musi go kochac bardzo mocno a on musi o tym wiedziec. Drugi warunek to facet musi wiedziec, ze moze sobie na to pozwolic, tzn. ze wkrotkce bedzie mogl utrzymac rodzine - finansowo, emocjonalnie itp.

Gość fajniuutki
Okazywac milosc moza tez i seksem :D ale to nie wystarczy