Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca./.

GDZIE MOŻNA KUPIĆ TONER DO WŁOSÓW? ktoś może wie?

Polecane posty

Gość pytajaca./.

Gość mmmmmmmmm
a co to takiego jest?

Jesli to to co mowi mi fryzjer to kupić w kazdej drogerii lub hipermarkecie. To są te male saszetki farbujące do 6 myć.

Gość kasia1142
nie dostaniesz toneru w normalnej drogeri! ja znam taki sklep gdzie sa artykuly fryzjerskie i mozna kupic dowolny kolor za 35zl, w sklepie dostaniesz szamponetke ktora jest nic niewarta.ten sklep jest w gdansku jak wchodzi sie na ul.dluga to jest druga uliczka po prawej stronie.

Gość nesiaczel
jezeli to cos pomoze to tonery sa w hurtowniach fryzjerskich, na allegro a mozna je tez zakupic poprzez salon fryzjerski. Ceny wahają sie od 25 zl do 40 a nawet 50zl. Ja osobiscie polecam " Toner La Riche Directions" sama go stosowalam i cena nie przekracza 30 zl. oczywiscie jest to male opakowanie ale starcza na dlugo:) Najepiej przed nalozeniem umyc wlosy szamponem nie dawac odrzywki, nalozyc na 15-30 min (w zaleznosc i jaki kolor chcemy uzyskac) i splukac ciepla woda. ozywisc ie wyplukuje sie on i trzeba uwazac na biale rzeczy np. poduszke bo moze zostawiac plamy. lepsze efekty po wczesniejszym rozjasnieniu wlosow.

Gość fiona 25
toner jest produktem profesjonalny. Można kupić jedynie w hurtowniach fryzjerskich lub w salonach fryzjerskich.W zadnym sklepie !!!!!!!!!!!.Jest łagodniejszy od saszetek koloryzujących dostepnych w sklepach.Dodatkowo ma za zadanie nabłyszczyć i ożywić włos.Polecam ,jednak im żywszy kolor tym szybciej się spłukuje- wiem z doświadczenia- jestem fryzjerką.

Gość triblastica
a czy taki toner trzeba zczyms mieszac czy mozna go od razu na wlosy nalozyc ?

Gość kluska666444
toner koloryzujący do włosów takich firm jak STAR GAZER, LA RICHE DIRECTIONS czy CRAZY COLOR kupisz na www.rockmetalshop.pl - Naprawde odjechane kolory!

Gość stylisha
wkardł się błąd w nazwie - poprawna nazwa to veba.pl :)

Gość gość
Można spróbować kupić toner na allegro www.drukton.pl niewielki koszt

Gość kaka0
mona tez kupic toner na http://corink.ie Sama nie probowalam jeszcze ale ludzie chwala

Gość gość
Ja kupuje La Riche za 16,49zł i narzędzia fryzjerskie na blackhair.pl mają dużo promocji i tania wysyłkę